• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zomer op UrkTerug naar het overzicht

Ontdek Urk tijdens de zomervakantie en wandel mee met leuke tochten!
De zomervakantie vier je op Urk! Tijdens deze periode worden er diverse activiteiten en tochten door Urk georganiseerd. Kom je gezellig een kijkje nemen?

Ontdek wat Urk te bieden heeft! Wandel samen met een gids door een wirwar van straatjes en steegjes, oftewel ginkies tijdens de Ginkiestocht. Er worden ook leuke historische vaartochten georganiseerd. Doe mee met de Oorlogstocht door Urk, de Inburgeringstocht, het Veilingspel of de Cultuurroute. En kom lekker spingen tijdens het Springkussen festival. Beleef een leuk dagje uit voor jong én oud! 

Speciale activiteiten deze zomer:
Wat dacht je van Kunst op de Kade? Dit is hét evenement waarbij ieder jaar meer dan 60 kunstenaars hun mooiste werken tonen! Beer&bbq op Urk is een evenement speciaal voor liefhebbers van lekker eten en ijskoud bier! Natuurlijk wordt er ook aan kinderen gedacht, er staan meerdere springkussens.

Urkers zijn trots op Urk en dat laten ze jou graag ervaren! Bekijk via de roze websitebutton de agenda vol tips en inspiratie voor de aankomende evenementen en activiteiten.
 
Andere leuke uitjes in de zomervakantie voor kinderen en gezinnen vind je in de Uitagenda! 

TouristInfoUrk

Wijk 2-2
8321 EP Urk
Openingstijden De hele zomervakantie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!