• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zomerkamp Outdoorpark SECTerug naar het overzicht

Ga op zomerkamp bij Outdoorpark SEC Almere! Twee dagen vol uitdaging, avontuur, plezier en gezelligheid!
Ga deze zomer op avontuur! Outdoorpark SEC Almere organiseert een overgetelijk zomerkamp vol toffe uitdagingen, gezelligheid en plezier. Het kamp duurt twee dagen, met een overnachting! 

Actief vakantiekamp
Tijdens het zomerkamp beleef je onvergetelijke avonturen! Zo ga je samen kanovaren, survivallen, boogschieten en je eigen shelter bouwen. Zorg dat deze stabiel is, want hierin mag je zelf slapen! Verder ga je eten verzamelen en koken boven het kampvuur. Je leert knopen maken met touw, vuur maken, kompas lezen en water zuiveren. Kortom, bij dit zomerkamp leer je alles wat je nodig hebt om te overleven in de natuur.
 
Gezelligheid en avonturen
Naast alle uitdagingen in de natuur, is het kamp heel avontuurlijk en een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken. Je leert niet alleen veel, je gaat ook lekker survivallen, boogschieten en vlotvaren op je eigen gebouwde vlot. 's Avonds kun je alle avonturen nog eens bespreken met je nieuwe vrienden als jullie lekker gaan slapen in het bos.

Tijdens het slapen zijn er geen ouders bij, maar zij zijn op de laatste avond wel van harte welkom om gezellig mee te eten! 
 
Voor stoere jongens en meiden van 8 t/m 14 jaar
Het zomerkamp van Outdoorpark SEC is super leuk voor stoere jongens en meiden van 8 t/m 14 jaar. Je kan met iemand anders komen, of alleen. Vrienden maak je tijdens het kamp gegarandeerd! Het zomerkamp is volledig verzorgd met ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. Als je boekt, krijg je per e-mail een uitgebreide uitleg van de dingen die je mee moet nemen. Verder staan de kids onder de supervisie van ervaren outdoorbegeleiders. 

Reserveer jouw zomerkamp
16-17 juli; 30-31 juli; 8-9 augustus

Het zomerkamp kost €95,- per persoon. 

Klik op de roze button voor meer info, of om meteen te reserveren!

TIP: Heb jij al eens een kijkje genomen op onze Themapagina Eropuit - Natuur? Daar vind je nog meer coole uitjes in de buitenlucht!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden 16-17 juli; 30-31 juli; 8-9 augustus Prijs €95,- per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!