Gonny in het GroenTerug naar het overzicht

Leuke natuurfeestjes of natuurlessen doe je samen met Gonny in het Groen!
Gonny in het Groen is een natuurjuf en verzorgt groene kinderfeestjes. Je kunt Gonny vragen voor activiteiten in de natuur voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Dit kunnen feestelijke lessen zijn of leerzame feestjes. Het belangrijkste is naar buiten gaan, het avontuur opsnuiven en op onderzoek gaan.

Feest in het groen
Samen met Gonny ga je op avontuur in het wild. Eerst camoufleren en dan in de bosjes op zoek naar dierensporen zoals poepjes en pootafdrukken. Zo vind je de kleinste pissebed in een grote boom, een glinsterend slijmspoor richting een slak en een konijnentoilet. Je leert hoe je met een zakmes een eigen speer maakt en deze versier je met natuurlijke materialen die je kracht geven. En op sommige plekken kun je zelfs een vuurtje maken... supergaaf! 

Natuurjuf
Als natuurjuf geeft Gonny graag een andere focus op de wilde natuur om ons heen. In de bomen en struiken waar je dagelijks aan voorbij loopt, zitten de meest wonderlijke wezens.
Een boom zelf is al een wonder opzich. Het kan licht eten, zuurstof maken, bescherming bieden, voedsel geven en daar heel oud mee worden. Dus rits je jas dicht, trek je laarzen aan en ga mee op ontdekking in de natuur bij jouw in de buurt!

Gonny voelt zich thuis in het Groen van Rotterdam, Delft en Den Haag. Een leuke locatie waar Gonny graag komt is bijvoorbeeld Buitengoed Dorrepaal in Leidschendam!

Klik door via de roze button voor meer informatie over Gonny in het Groen!

Tip: kijk hier voor leuke natuurplekken met kinderen in en om Den Haag!

Gonny in het Groen


Den Haag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Halloween in en om Leiden

Halloween in en om Leiden

Lekker griezelen met je kinderen! We hebben leuke Halloween tips op een rijtje gezet in onze Uitagenda. Veel griezelplezier!

Halloween met kinderen