• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Jam-it! ZomerkampTerug naar het overzicht

Een ruiter- en muziekkamp met stoere, orginele producties en dagelijkse buitenritjes!
Jam-it! Zomerkamp is een kamp waarin ruiters, acteurs en muzikanten hun ei kwijt kunnen en samen werken aan stoere, originele producties. Schrijf je snel in voor de 2024 editie van 12 t/m 16 augustus!

Het Jam-it! Zomerkamp is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 en 13 t/m 18 jaar oud.

Jam-it! Zomerkamp

Losse programma's

- Muziek- & filmprogramma:
met verschillende creatieve workshops waarin de kinderen aan de slag gaan met fantastische producties. Ze schrijven een song of script, dansen en/of acteren voor de camera, maken mooie (professionele) muziek in de studio, en nog veel meer!

- Paardrijden:
Tijdens Jam-Camp! paardrijden? De kinderen kunnen zakgeld mee voor buitenritten die dagelijks ter plekke te boeken zijn bij de manege. Zo kunnen de kids elke dag bepalen of ze met het programma meedoet, of er met een groepje tussenuit glippen het bos in. 

Gezamelijk programma

‘s Ochtends zijn de groepen gesplitst maar iedereen komt weer gezellig samen aan tafel voor de lunch. Daarna begint het gezamenlijke programma vol verrassingen, spelletjes met en zonder paardrijden. Ook gaan de kids met zijn allen mooie muziek- en filmprojecten gaan maken!

Locatie
Tijdens het kamp verblijven de kinderen in de groepsaccommodatie van “De Witte Wieven” in Nunspeet. Deze is compleet met meerdere, slaapkamers voor 6-12 personen, fijne wc’s en badkamers met douchehokjes met genoeg privacy, gezellige woon- en eetvertrekken, een zwembad en een manege op locatie.

Buiten is er genoeg ruimte voor sport & spel, een is een speeltuin, buitenbak voor het paardrijden, weiland en stalling voor de paarden en aan de overkant meteen een ruiterpad naar het bos.

Voor meer info druk je op de roze websitebutton.

Volg je ons al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Popschool Jam-it

Hondiusstraat 99
3021JN Rotterdam
Openingstijden 12 t/m 16 augustus 2024 Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdams fietsfeest!

Rotterdams fietsfeest!

De grootste wedstrijd in het vrouwenwielrennen begint op 12 augustus in Rotterdam, maar de komende tijd kan je al meegenieten van dit (fiets)feest in de Rotterdamse wijken. Laat je fiets pimpen, volg een BMX Clinic en doe de virtuele Tour!

Check hier data & locaties