Voetbalplezier FeyenoordTerug naar het overzicht

Tussen 6 en 16 jaar en leren schieten als een Feyenoorder? Schrijf in voor Feyenoord Soccer Camps!
Lekker voetballen bij Feyenoord? In de zomervakantie zijn er 2- en 3-daagse Feyenoord Soccer Camps bij jou in de buurt. Wil je kind zich uitleven tijdens een actieve voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! 

De Feyenoord Soccer Camps zijn gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakanties. En tegelijkertijd ontwikkelen de kids hun voetbalvaardigheden!  

Over de Feyenoord Soccer Camps

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Er is een gevarieerd programma, naast trainingen worden er ook spelletjes en andere leuke activiteiten gedaan. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Iedereen kan meedoen, ongeacht of je (al) op voetbal zit of niet. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbalskills leert. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Feyenoord belevingen.

Wat kan je verwachten van dit kamp?

  • Eigen Feyenoord Soccer Camps Tenue
  • Aanwezigheid van oud-speler Feyenoord bij de activiteiten
  • Afwisselend, uitdagend en vernieuwend voetbalprogramma
  • Lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gediplomeerde trainers
Meedoen? Geef je kind snel op via de roze button!

Is je kind bijna jarig? Doe inspiratie op voor het kinderfeestje!

Feyenoord Soccer Camps

Diverse locaties
Rotterdam
Openingstijden Zomervakantie. Kijk voor de exacte data op de website via de roze button Prijs Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsstock Festival

Kidsstock Festival

Het leukste festival voor kids, vol muziek en héél veel fun! Van bekende dj’s die met hun kids draaien tot real life Fortnite, de circusfabriek, race-simulators, safari, pierenbadje en nog veel meer! Echt, op Kidsstock móét je geweest zijn! 16 juni in het Kralingse Bos.

Snel tickets bestellen