Eten en spelen; onze favoriete plekjes

22 juni 2018
Ze bestaan hoor! Van die fijne plekken waar je met je hele gezin kunt eten en waar de kinderen lekker kunnen spelen!
Een hapje buiten de deur eten vinden we een feestje. Maar voor vele stuiterballetjes is 2 uur tafelen weer geen feest! Gelukkig zijn er fijne plekjes waar je èn lekker kunt eten èn de kids kunnen spelen, knutselen en ravotten. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet!

Want als de kinderen het naar hun zin hebben......

Onze favorieten:

Ginger & Ale
Pannenkoeken met gezouten karamel, vanille ijs, eentje met pikante kip en ananas .... of kies je zelf de ingrediënten op je pannenkoek bij Ginger & Ale? Op woensdag en in het weekend zijn er leuke activiteiten te doen, zoals slijm maken ;-)

Bij Storm
Het echte strandleven van Amsterdam ontdek je bij restaurant Bij Storm! Je kunt er zandkastelen bouwen, landzeilen, elektrocrossen, knutselen én lekker eten! Want als ze hier één ding heel goed kunnen, dan is het wel grillen en chillen!

LEUK
Leuk bij LEUK! Internationale gerechten, terras aan het water en een geweldige speelruimte van 150m2... Restaurant LEUK heeft het allemaal! Geniet van wortelfrietjes of een vispalet. LEUK doet haar naam eer aan! PS: Ook tof voor 'n feestje!

Steiger 4
Op een heerlijke plek aan de Sloterplas ligt Steiger 4! Op het grote terras met uitzicht krijg je echt de zomer in je bol. Tip: neem je zwemspullen mee want, wachtend op het eten, huren kids een sub of kano! Hoop dat ze op tijd terug zijn!

Haddock
Eet je bij Haddock Amsterdam dan zie je de kinderen voorlopig niet terug. Knutselen in de speelzaal, film kijken of verstoppertje buiten spelen... Die van mij zien we pas weer als het eten op tafel komt. Dan is het smullen!

IJ-kantine
De vrolijk ingerichte IJ-Kantine is gezellig voor iedereen! Lekker bootjes spotten vanaf het terras. Heb je het cruise schip binnen zien varen? Of wil je liever spelen in de kindhoek of knutselen in het KinderKnutselPaleis?

Blitskikker
Speelgoed of kinderkleding nodig? Kom naar BlitskikkerMoe van het shoppen kun je chillen in het gezinscafé! Speel Pacman, word machinist van de treintafel of versier een cupcake... En dat allemaal onder het genot van wat lekkers!

BAR kantoor
Eten, spelen, spetteren en relaxen. Alles kan bij Bar KantoorEen gloednieuwe hotspot op het Westergasterrein. Met een biologische kaart en een echte 'groene' muur met vissen. Heerlijke plek voor kids! Tip: Je kunt er ook logeren.

Enne, vind je dat er een mist, laat het ons weten....

Voor alle kindvriendelijke restaurantjes en lunchplekjes, klik hier!