3x Het echte boerenleven ervaren

30 juli 2017
Trek je oude kleren aan én goede laarzen en kom koeien melken, Alpaca's voeren, biggen knuffelen en varkens borstelen! Kinderen die houden van het boerenleven kunnen in de omgeving van Apeldoorn en Deventer hun hartje ophalen! Wij hebben drie hele leuke boerenuitjes voor je op een rijtje gezet!
Workshop Koeien melken
Deze zomervakantie kun je een hele originele workshop volgen bij Boerderij Weelderen: Koeien Melken! Onder leiding van de boerin leer je samen met je vrienden, of met je gezin, alles over koeien en mag je zelf ook koeien melken! Ga jij naar huis in bezit van een melkdiploma?



Piggy's Palace
Een varkensboer die op en top diervriendelijk boert én daar iedereen van mee laat genieten: dat is Piggy's Palace in Loo-Bathmen. Ga met de varkens in de wei, help ze in de glijbaan waarmee ze lekker in de modderpoel kunnen plonzen en knuffel met de schattige biggetjes! 



Hertenboerderij
In augustus organiseert de Hertenboerderij nog een paar keer een ochtend waarop kinderen hun boerderijdiploma kunnen halen. Help de boerinnen mee de beesten te voeren, borstel het varken, loop met een kruiwagen, ervaar hoe het is om in trekker te zitten en nog veel meer leuks! Heb je alle onderdelen goed gedaan? Dan is het boerendiploma en spelen in het hooi in the pocket!

Meer weten? Klik op de groene kopjes!

P.s. ook leuk! Een keer wandelen in het Beekberger Woud!