5 zonnige plekjes met TAART!

28 maart 2017
Wij vieren feest omdat we uitgebreid zijn naar Deventer! En wat doe je dan? Juist, taart eten! En met dit heerlijke weer doen we dat natuurlijk het liefst op een fijn terras. We tippen daarom 5 hele fijne Kidsproof taart-terrasjes!
Eigen, Apeldoorn
Pas heel recent ontdekt, maar wij zijn fan! Via de winkel Eigen aan de Korenstraat loop je door naar achter om in de stadstuin uit te komen. Een groene oase achter de winkelgevels van de binnenstad. Genoeg keuze uit lekkers op de menukaart en wat Eigen misschien wel het allerleukste maakt zijn de kipjes die in deze tuin wonen én de poezen die er vrij rond lopen. Voor de kids is er genoeg ruimte om lekker hun gangetje te gaan.

NuNu, Schalkhaar
Perfecte combi tussen héél lekker (en leuk) eten (met Australische basis) en héél lekker spelen in de grote speeltuin van NuNu. Het terras van NuNu grenst aan de speeltuin, wel zo gezellig en veilig. En wordt het iets frisser buiten dan kunnen de vuurkorven aan om het fijne moment nog net iets langer te rekken!

Brasserie Floor, Epe
Een uniek plekje midden in het bos! Het terras, met heerlijke lounchbanken, staat onder de grote bomen en je zit zo dus echt 100% in de natuur. De kinderen spelen hier heel oer, met vermaak in de vorm van takken zoeken, bladeren stapelen en hutten bouwen. Ook hier gaat als het iets kouder, of donkerder, wordt een vuurkorf aan en de kids mogen dan ook nog eens heel tof marshmellows roosteren boven het vuurtje!

Wenum Hoeve, Wenum Wiesel
Alleen op donderdag en vrijdag open, maar een heel fijn plekje voor iets lekkers te drinken en te eten! En voor de kinderen is het hier helemaal feest want bestel je hier een wafel, dan moet je die eerst zelf even versieren! En ben je gek op dieren? De allerliefste kalfjes staan hier op het veldje voor het terras!

Theetuin Hof van Twello, Twello
Sowiezo een plekje die we heel graag tippen: Het Hof van Twello! Topadresje met het Blote Voetenpad, de streekwinkel en het Kascafé met indoor zandbak. Maar je kunt hier ook heerlijk buiten zitten in de theetuin én er is buiten ook nog voldoende speelplezier voor de kids. P.s. extra tip: Wij gaan hier niet voor het zoete taartje maar voor de overheerlijke pompoenmuffin!

P.s. staat jouw favoriete adresje om lekker te eten niet in ons overzicht op de site? Erg tof als je je tip met ons wilt delen!