5x Fijn terras mét speeltuin

22 augustus 2017
Regelmatig krijg ik van vrienden en bekenden de vraag: wat zijn nou de adresjes waar wij relaxed op terras kunnen zitten terwijl de kids zich vermaken in een speeltuin! Goede vraag én natuurlijk precies waar Kidsproof voor staat! Daarom mijn 5 favoriete adresjes waar je lekker kunt terrassen én spelen!
Huize Bloem
Huize Bloem is een rustpunt op een wel hele toffe plek. De Stoomtrein tuft hier op een paar meter afstand voorbij, dat is op rijdagen van de trein natuurlijk al een attractie op zich, maar kids kunnen zich ook even vermaken op de speeltoren met glijbaan terwijl jij even volop kunt genieten van de homemade taarten!



Restaurant NuNu
Hier zijn wij regelmatig te vinden met een groep vrienden en kids, want ja.... dit is de ultieme plek om lekker te borrelen en te eten terwijl de kids zich enorm vermaken in de speeltuin!



Landal Heideheuvel
Wie ons volgt op Insta weet dat wij regelmatig Landal Heideheuvel in de bossen van Beekbergen induiken! Ook daar is namelijk een goed terras met uitzicht op een toffe speeltuin met waterspeeltuin! 's Avonds is onze favo een lekkere kipsaté en de kids vinden het toetjesbuffet erg tof hier!



Brasserie op Duur
Brasserie Op Duur is onderdeel van het bezoekerscentrum IJssel, Den Nul en een plekje voor >20 graden! Vanaf het terras, met uitzicht op de prachtige uiterwaarden, lopen de kids namelijk naar een waterspeeltuin op een strandje waar ze zich heerlijk op de blote voeten kunnen vermaken. Voor de kleine durfals is er ook nog een drijfbrug waar ze overheen kunnen racen!



SOAP Apeldoorn
De beachclub aan het Apeldoorns Kanaal. Gerechten op de kaart waar het water je van in de mond loopt én een heerlijks speelterrein voor kids. Met tropische temperaturen staan er zwembadjes klaar, er zijn schommels en genoeg te scheppen in het stadsstrand!





Is het helemaal geen lekker terrasweertje? Wij hebben ook 10 toffe binnenspeeltuinen voor je op een rijtje gezet ;-)!