De 5 favoriete hotspots van Karin Beumer

6 april 2017
Elke maand vragen we een inspirerende, ondernemende mama of papa naar de vijf favoriete hotspots in de omgeving! Deze keer is het de beurt aan Karin Beumer, eigenaar van Het Regelbureau en één van de drijvende krachten achter Het Zeepkistenrace Festival in het Orderbos!
Karin met man en zoons Tygo en Thymen!

Tip 1: Het Mheenpark
Een groot, groen park middenin de Apeldoornse wijk Zevenhuizen. Je vindt er skaters, hardlopers en wandelaars. Je kunt tennissen op de tennisbaan, met je stuntstep of BMX de stuntzone onveilig maken, een bomenroute volgen of heerlijk neerstrijken op het grote veld met een kleedje en een goed gevulde picknickmand, terwijl de kinderen zich uitleven op de verschillende speeltoestellen of een potje voetballen.

Tip 2: De witte fietsen op Het Nationale Park de Hoge Veluwe
Samen met ons gezin eropuit in Het Nationale Park de Hoge Veluwe, dat vinden wij heerlijk! Aan het begin van het park pak je één van de witte fietsen uit het rek en samen met je kind fiets je naar.... eigenlijk naar waar je maar wilt! Je kunt hier genieten van een diversiteit aan landschappen, kunst en cultuur. Maar ook een bezoekje aan het Bezoekerscentrum en de grote speeltuin is zeker de moeite waard!

Tip 3: Scoutinggroep Stadhouder Willem III / Lady Baden Powel
Hutten bouwen, koekjes bakken, bingo bij het kampvuur, carnaval, circuscircuit, een nachtje blijven slapen. In een mooie, bosrijke omgeving vindt een grote verscheidenheid aan activiteiten plaats, onder leiding van enthousiaste scoutingleiders. Echt een aanrader. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen al bij deze scoutinggroep terecht.

Tip 4: Het Zeepkistenrace Festival
Binnenkort komt dit geweldige festival er weer aan. Een stoer familiefestival in het Apeldoornse sportpark Orderbos. In eigengemaakte zeepkisten racen de jonge deelnemers van de heuvel af. Op het naastgelegen festivalterrein is genoeg te doen voor jong en oud, kofferbakverkoop, springkussens, knutsel- en sportactiviteiten. Ook zijn er verschillende kraampjes, waar je hippe kleding en leuke snuisterijen kunt aanschaffen of een heerlijk hapje of drankje kunt kopen.

Tip 5: Kinderstrand bij recreatiegebied Bussloo
Terwijl de zon hoog aan de hemel staat, heerlijk verkoeling zoeken aan het kinderstrand (Kiosk Withagen) van recreatiegebied Bussloo. Schommels, glijbanen, kabelbanen, waterbanen, omringd door bomen, een groot grasveld, breed zandstrand en natuurlijk (ondiep) water... dé ingrediënten voor een heerlijk dagje aan het water tijdens een zinderende zomerdag!