Historische jaarmarkt

13 maart 2017
De Historische Jaarmarkt in Apeldoorn! Het klinkt allemaal zo leuk, maar is het ook echt zo? Onze mama-blogger Stéphanie Giljam-Wols nam afgelopen weekend met haar tweeling van 8 een kijkje! En... ze is enthousiast, lees hieronder haar verhaal!
Aanstaande woensdag en het komend weekend kun je, net als afgelopen weekend, in de Zwitsalhal naar de historische jaarmarkt. En wat kun je verwachten? Nou... het lijkt op een kermis uit grootmoederstijd met o.a. een mooie carousel, de zweefmolen, de luchtschommels, het circus en zelfs een spraakmakend vlooiencircus. De kinderen keken vol (on)geloof naar dit vlooiencircus. De kleinste vlo ter wereld maakte een salto van de duikplank. Mijn dochter zag zelfs het water opspatten :-)

Wij zijn onze tour begonnen hoog in het rad, vanaf hier kan je goed zien wat er allemaal te beleven is. De kleinste kinderen kunnen in het reuzenrad begeleid worden door hun (groot)ouders.

De jaarmarkt is vooral erg leuk voor kids vanaf 6 jaar! Vanaf deze leeftijd kunnen de kinderen hier namelijk zelf al heel veel doen, natuurlijk met een ouder in de buurt ;-).  

Met je ticket krijg je toegang tot maar liefst 9 attracties en een glaasje ranja, thee of koffie. En kun je er geen genoeg van krijgen, dan kun je de toegang per attractie naar keuze bijkopen. De overige attracties en versnaperingen zijn te betalen met muntjes. Heb je nog stripjes over, dan kan je met een lekker potje bloemenhoning naar huis.

Wij vonden het echt een heel tof uitje en hebben ons er maarliefst 4 uur lang vermaakt! Aanrader??? Ja zeker!

Je kunt a.s. woensdag nog naar de Jaarmarkt en aankomend weekend!