Een ijsje kopen is een feestje bij Het IJsplein in Apeldoorn!

11 september 2017
Mamablogster Karin Beumer is fan van ijs én haar kids ook! Haar favoriete plekje om een ijsje te scoren is het IJsplein in Apeldoorn!

“Mama, zullen we vandaag naar Het IJsplein gaan?” Een vraag die ik regelmatig hoor in de zomermaanden. Nee, daar ga je niet naartoe om te schaatsen, maar om te genieten van een van de heerlijkste ijsjes van Apeldoorn. Op een verborgen plek, het pleintje in de bocht van de Jhr. Quarles van Uffordlaan, is ijssalon Het IJsplein gevestigd. Uit de vitrine, onder de knalblauwe luifel, kun je kiezen uit ruim 20 verschillende ijssmaken.

Moeilijk kiezen
Het is echt een feestje om hier je eigen ijsje samen te stellen. Het begint al met het kiezen van je hoorntje. Wil je er eentje met disco-, choco- of nootjesdip aan de bovenkant? Een normaal hoorntje of bakje is uiteraard ook gewoon mogelijk. Daarna mag je een keuze maken uit de ruim 20 ambtelijke ijssmaken, die uitnodigend in de etalage staan, waarbij natuurlijk voor de kinderen de oreo-koekjessmaak niet ontbreekt in het heerlijke assortiment. Als topping kun je ook weer uit iets verrassends kiezen: wat je dacht je van mini-spekjes! Het is echt een feestje om hier je ijsje te kopen. De vriendelijke dames, die geduldig op je wachten, terwijl jij je moeilijke keuze maakt uit al die lekkere smaken, maken het helemaal af.

Cadeaubon voor de juf
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de verjaardag van de juf of meester op school? Dan hebben ze hier ook hele leuke, feestelijk verpakte cadeaubonnen, waarmee de juf of meester zelf een heerlijk ijsje kan uitzoeken, bij deze best verstopte ijssalon in Apeldoorn!


Het kopen en eten van een ijsje is een feestje bij ijssalon Het IJsplein!

En is het te koud voor ijs? Check dan even ons lijstje met topplekjes om een pannenkoek te eten!