De vijf favoriete hotspots van #1

9 maart 2017
Nieuw! Elke maand vraagt Kidsproof aan ondernemende Apeldoorners met kinderen hun vijf favoriete plekjes in de omgeving! Voor de meiden van Zoek & Zo is de primeur van deze nieuwe rubriek op Kidsproof Apeldoorn!

De meiden Celeste en Claudia zijn de drijvende kracht achter de leuke mama-kind markt Zoek & Zo die georganiseerd wordt op 1 april in het Bolwerk! Een markt waar 35 lokale ondernemers verwennerij gaan brengen in de vorm van lifestyle, nieuwe en 2e hands (kinder)kleding, snuisterijen, gezellige coffeecorner en Prinses Elsa die de kids komt betoveren met schmink!

Wij vroegen Celeste en Claudia naar hun 5 favoriete hotspots met de kids in de omgeving!

Central Park
Met het hele gezin lunchen bij Central Park. De inrichting brengt al een hele gezellige sfeer. Lekker met z'n allen aan een ronde tafel en de high tea is de favo van de moeders! De kinderen lusten daar nooit zoveel van, maar zij gaan helemaal los op de broodplankjes. Er zijn twee verschillende broodplankjes. Een broodplankje gezond: met kaas, komkommer, roomkaas en aardbei. Of een broodplankje met hagelslag, pindakaas en jam. Zo genieten we allemaal van lekkers bij Central Park!

VUE Apeldoorn
Het klinkt misschien afgezaagd, maar het blijft gewoon leuk om het hele gezin naar de bios te gaan. En bij slecht weer is dit natuurlijk helemaal een ideaal uitje met de kinderen! 
De kinderen mogen voor de film meestal wat lekkers uitzoeken. Popcorn en wat drinken zijn favoriet, maar soms nemen we ook gewoon wat vanuit huis mee! En bij deze bioscoop draait eigenlijk altijd wel een leuke kinderfilm. De laatste film die wij zagen, was SING! Die was echt leuk voor jong en oud!

Speelweide Berg en Bos
Als het goed weer is; Naar Buiten! Bolderkar mee met picknickspullen, kleedjes, bal, tijdschriften... Wij nemen altijd de route langs de zwijnen en de herten, mooi extraatje! Bij de speelweide is van alles te beleven voor de kinderen, ze kunnen lekker spelen in het zand, met de waterpomp, klimmen op de touwtoren, schommelen, hutten bouwen of met zelf meegebracht speelgoed spelen.
En... mooi meegenomen: het is allemaal gratis en er zijn sinds kort toiletten!

Geocache
Zo leuk, via GPS op zoek naar verborgen schatten! Het leuke hiervan is dat je samen lekker buiten bent, contact hebt met andere zoekers via de schatten. En je komt op plekken waar je nog nooit eerder geweest bent! Je kunt het over de hele wereld doen, en dus ook in Apeldoorn! Pas wel op: Het is behoorlijk verslavend :-)

Aquacenter Malkander
Ons favoriete zwembad: Malkander! Het is hier lekker overzichtelijk, er is een prettig ontvangst, het is niet mega groot en als ouder heb je voldoende ruimte om lekker te kunnen zitten! In de zomer is het buiten heel erg goed toeven!