Welkom op Kidsproof Apeldoorn!

31 augustus 2016
De start van...

Achter elke site van Kidsproof zit een lokale sitemanager die naast ondernemer, zelf ook ouder is. Ik ben moeder van drie kinderen en altijd op zoek naar leuke adresjes om eropuit te gaan met mijn kids. Maar ik zoek ook vaak naar handige adressen en praktische informatie. En ik maakte hiervoor (en maak nog steeds) vaak gebruik van Kidsproof Arnhem en ik raakte zo enthousiast over het concept van Kidsproof. Dit wilde ik voor Apeldoorn ook!

In Apeldoorn en omgeving zijn ontzettend veel leuke ondernemers en initiatieven die zich richten op gezinnen en kinderen. Met Kidsproof Apeldoorn zorgen we ervoor dat die veel beter vindbaar zijn voor ouders!

Deel je favoriete tips
Maar... we zijn nooit helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete eropuit tips, clubjes, winkels, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurantjes en de gezellige campings/hotelletjes met ons te delen.

Blijf op de hoogte!
Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in en om Apeldoorn via Facebook en Twitter.

Organiseer je zelf kinderactiviteiten in en om Apeldoorn? Dan kun je je direct aanmelden! Mail me op annet@kidsproof.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Veel plezier met de site!

Annet | Kidsproof Apeldoorn