Februari: De Kidsproof Uitagenda-tips!

31 januari 2018
Februari, de maand die met een beetje mazzel de eerst sprankeltjes voorjaar laat zien! Maar ook een maand waarin de uitagenda weer een stuk gevulder is dan januari! Dat was best een kale en saaie maand als je het ons vraagt! We hebben alvast een paar van die leuke tips op een rijtje gezet.
We mogen Carnaval vieren!
En of je dat nou helemaal in volle glorie wilt doen, of alleen maar een gezellige, kleurrijke carnavalsoptocht wilt bekijken, het kan! Je hoeft hiervoor echt niet een anderhalf uur zuidwaarts te rijden, ook in de omgeving van Apeldoorn en Deventer kunnen ze een leuk feestje neerzetten. Waar je terecht kunt voor het vieren van carnaval of het bekijken van een carnavalsoptocht vind je hier!

Ontdek Virtual Reality en apps ontwikkelen
Al eens kennis gemaakt met VR? Het is echt zo leuk en natuurlijk helemaal toekomstproof. Bij CODA kun je iedere woensdagmiddag in het VR-Lab meedoen aan een VR-tekenwedstrijd. Meer over de VR-Tekenwedstrijd vind je hier! Bij Zabuki in Deventer kun je alles te weten komen over het ontwikkelen van apps tijdens de workshop op woensdag 14 februari.

En er is iemand jarig!
Heggies Speelschuur bestaat 5 jaar! Hoera! En dit vieren ze met een toffe korting, in de week van Valentijnsdag mag elk kind voor maar € 2,50 komen spelen!

Vikingen
Er zijn in februari Vikingen in Zutphen! Bij Erve Eme kun je je helemaal onderdompelen in de historische sfeer van de Vikingen met handelaren, ambachten, vechtshows en ander vertier voor jong en oud.

Sprookjesballet van Het Lelijke Eendje
Heb je een kind dat gek is van ballet en/of sprookjes? Dan mag je het evenement bij Kasteel Cannenburch in Vaassen niet missen. Theatergezelschap LethDansant danst het klassieke ballet van het sprookje Lelijke Eendje. Dit is een ware beleving.

CupCakeCup bij NuNu
Beetje stress, beetje knoeien, heel veel lachen en heel veel snoepen! Ja, dat is de CupCakeCup bij, één van onze restaurants in de regio, NuNu! Je kunt nog meedoen aan de voorrondes, wacht niet te lang met inschrijven.

Voorjaarsvakantie
Poeh, poeh, nou, nou, en daar komt die welverdiende vakantie weer in zicht! We hebben al leuke uittips voor de voorjaarsvakantie nog niet compleet! Schrijf je in de voor de nieuwsbrief, dan krijg je de tips vanzelf in je mailbox gerold! En natuurlijk kun je gewoon altijd een kijkje nemen in onze Uitagenda, of laat je inspireren in de categorie Eropuit.

Voor nu wensen we je een fijne februari-maand!