Zen! Fijne adresjes voor kinderyoga in en om Apeldoorn, Deventer en Zutphen

5 februari 2018
Kinderyoga, het wordt steeds populairder en dat is niet voor niks! Kinderyoga werkt onder andere concentratie-verhogend, verbetert de motorische vaardigheden, heeft een positieve uitwerking op de creativiteit en geheugen, verbetert lichaamshouding en levert bovenal heel veel plezier! Daarom hebben we een aantal fijne adresjes voor kinderyoga voor je op een rijtje gezet!

MuziYoga in Zutphen

MuziYoga biedt, spelenderwijs en met veel muziek, oefeningen en spelletjes op het gebied van mindfulness, adem, houding, concentratie, samenwerking en ontspanning. Dynamiek en ontspanning wisselen elkaar af. En elk MuziYoga-uur heeft een eigen thema met veel verschillende activiteiten vol plezier en fantasie.

Spirit of Yoga in Apeldoorn

Op een speelse wijze gaan kinderen mee op ontdekking. Ontdekking naar hun eigen waarde, hun kracht, zelfverzekerdheid, passie en verbinding met hun gevoel en lijf. Kinderen leren te focussen op wat belangrijk is in hun leven en ze leren om zich op een “eigen” en unieke wijze te ontwikkelen.

Zonzijn in Deventer

Met de wonder(yoga)lessen gaan kinderen op ontdekkingstocht in en met hun lichaam. Het doel is naast plezier, te leren dat het fijn en veilig is om met jezelf te zijn. In de lessen wordt op speelse wijze gewerkt met thema’s als: ontspanning, lichaamsbewustwording, de elementen, relatie, het volgen van je hart hart. Ze bieden ook ouder-kind yoga aan!


Wil je nog meer adressen voor kinderyoga? Je vindt ze in het overzicht kinderyoga!