Zwembad de PeppelTerug naar het overzicht

Kom discozwemmen, leer snorkelen, glijd van de glijbaan of haal je zwemdiploma bij Zwembad De Peppel
Roetsjen van de waterglijbanen, bommetjes maken in het wedstrijdbad, met de kleintjes in het speelbad of heerlijk ontspannen in de bubbelstrook. In zwembad De Peppel in Ede kun je alle kanten op!

Kies zelf welk geluid en lichteffecten je wilt hebben op de interactieve glijbaan. De spectaculaire ‘cone’ zorgt voor een avontuurlijke afdaling. Voor de allerkleinsten is er een familieglijbaan waar de kinderen rustig vanaf kunnen glijden.

In het zwembad kan je niet alleen zwemmen of zwemles nemen, maar ook een kinderfeestje geven, disco zwemmen of woensdag- en vrijdagmiddag meedoen met Aquakids; survivallessen, apenkooien, estafette races, glijbaan races, snorkelen en diverse balspellen spelen.

Peutermoment
Speciaal voor de allerkleinsten zijn er aantal ochtenden een rustig peutermoment om samen de waterwereld te ontdekken. Ga van de kleine waterglijbaan, speel met emmertjes water of ga bubbelen in ondiep water in de bubbelwaterstrook.

De watertemperatuur van 31ºC voelt aangenaam warm aan, dus heerlijk spelen en ontspannen tegelijk voor je peuter! Ook oma’s en opa’s kunnen met hun kleinkinderen komen spetteren. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton

Zwembad de Peppel

Peppelensteeg 17
6715 CV Ede
Openingstijden Klik hiervoor op de roze button voor meer informatie Prijs Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips