Street Jump ApeldoornTerug naar het overzicht

Ga helemaal los bij Street Jump. Gave Jump Area's als de Big Airbag, Jump Caroussel en meer!
Ga hélemaal los bij Street Jump Apeldoorn, het grootste trampolinecentrum van Apeldoorn. Check de coole area's; bijvoorbeeld de Big Airbag, de Wipe-out achtige Jump Caroussel, de half pipe, laat de Ninja in jezelf los op het Ninja Parcours en nog veel meer!

Sinds 2022 hebben ze ook een super gaaf luchtkussenpark bij Street Jump! Extra veel plezier, zonder dat je extra hoeft te betalen. Top deal!

De horeca is ook fijn bij Street Jump. Plof hier voor, na of tussendoor neer voor een lekker hapje en drankje. Of lees hier zelf lekker een tijdschriftje terwijl de kids helemaal los gaan!

Goed om te weten: voor de kleintjes onder de 6 jaar is er op speciale tijden de MINI-JUMP! Mini's vanaf 2 jaar mogen al komen jumpen. Zo leuk!

Wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren én dat je hier toffe stunt en tricks lessen kunt volgen?

Meer weten over Street Jump of reserveren? Klik dan op de roze websitebutton.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Street Jump Apeldoorn

Christiaan Geurtsweg 11
7335 JV Apeldoorn
Openingstijden Bekijk de openingstijden op de site van Street Jump, klik hiervoor op de roze wesbitebutton. Prijs Bekijk de tarieven op de site van Street Jump, klik hiervoor op de roze wesbitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

(Bijna) Meivakantie!

(Bijna) Meivakantie!

Lekker hoor, twee weken meivakantie! Weten jullie al wat jullie gaan doen? Wij hebben de de leukste meivakantie-uitjes voor je op een rijtje gezet!

Check onze tips