• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje Street JumpTerug naar het overzicht

Vier jouw kinderfeestje bij Street Jump! De grootste trampolinehal van Apeldoorn met toffe Jump Area's

Street Jump Apeldoorn biedt verschillende arrangementen voor onvergetelijke kinderfeestjes! Ga hélemaal los met vriendjes en vriendinnen op de Big Airbag, de Wipe-out achtige Jump Caroussel, de half pipe en nog veel meer! Wist je dat toegang tot het luchtkussenpark ook inclusief is?

Het luchtkussenpark is een opblaasbaar, megagroot springkussen met allerlei obstakels, waar je urenlang kunt springen. In het 350m2 park vind je meerdere uitdagende attracties: 12 verschillende glijbanen, klimmuren en obstakels. Vet!

De horeca is op en top bij Street Jump! Plof hier voor, na of tussendoor neer voor een lekker hapje en drankje.

Meer weten over dit toffe kinderfeestje? Als je op de roze websitebutton klikt kom je op de site van Street Jump, hier vind je alle tarieven, mogelijkheden etc.

P.s. kleintjes in jullie feestgroepje? Voor kinderen onder de 6 jaar heeft Street Jump op bepaalde uren speciale springuurtjes!

Street Jump Apeldoorn

Christiaan Geurtsweg 11
7335 JV Apeldoorn
Openingstijden Bekijk de mogelijkheden op de site van StreetJump Apeldoorn. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Prijs Bekijk de tarieven van de verschillende arrangementen op de site van StreetJump Apeldoorn. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

12x zomerse tips op de Veluwe

12x zomerse tips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen deze zomer. Geniet van de prachtige natuur, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de leuke speelplekken.

Ontdek alle Veluwe tips