Kinderfeestje Street JumpTerug naar het overzicht

Vier jouw kinderfeestje bij Street Jump! De grootste trampolinehal van Apeldoorn met toffe Jump Area's

Street Jump Apeldoorn biedt verschillende arrangementen voor onvergetelijke kinderfeestjes! Ga hélemaal los met vriendjes en vriendinnen op de Big Airbag, de Wipe-out achtige Jump Caroussel, de half pipe, laat de Ninja in jezelf los op het Ninja Parcours en nog veel meer!

De horeca is op en top bij Street Jump! Plof hier voor, na of tussendoor neer voor een lekker hapje en drankje.

Meer weten over dit toffe kinderfeestje? Als je op de roze websitebutton klikt kom je op de site van Street Jump, hier vind je alle tarieven, mogelijkheden etc.

P.s. kleintjes in jullie gezin? Voor kinderen onder de 7 jaar heeft Street Jump op bepaalde uren speciale springuurtjes!

Street Jump Apeldoorn

Christiaan Geurtsweg 11
7335 JV Apeldoorn
Openingstijden Bekijk de mogelijkheden op de site van StreetJump Apeldoorn. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Prijs Bekijk de tarieven van de verschillende arrangementen op de site van StreetJump Apeldoorn. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!