De TroostboomTerug naar het overzicht

Heb jij iemand dierbaars verloren? De Troostboom in Den Bosch helpt jou én je gezin dit te verwerken.
..iemand dierbaars verliezen doet pijn maar is ook vreemd.. Hoe kun je dit verwerken? Hoe werkt rouwen? De Troostboom in Den Bosch helpt jou én je gezin hoe hiermee om te gaan. 

Larissa van der Molen is Maatschappelijk werker, Creatief Therapeut en Verlies- en Rouwtherapeut en begeleidt kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen die een verlieservaring gaan meemaken of hebben meegemaakt. Iedereen gaat anders om met rouwen of het verlies, dat doe je alleen of samen met je naasten. Niets is goed of slecht. Maar soms is het verlies zo groot dat er emotionele, gedragsmatige of lichamelijke veranderingen optreden waardoor je misschien wel extra hulp kan gebruiken. De Troostboom kan je hierbij helpen. Dit kan door middel van therapie, het volgen van een training of workshops. Daarnaast heeft zij ook een kwartetspel 'Niet hier, wel dichtbij' en een memoryspel 'Vergeet-niet-me-verdrietjes' ontwikkelt om het verlies voor de allerkleinste op spelenderwijs te verwerken. Ook heeft ze vorig jaar een boek uitgebracht 'Gekleurde tranen, creatief handboek bij verlies en rouw', met handreikingen die ingezet kunnen worden bij (naderend) verlies. 

Wil jij mee weten over de trainingen, therapie of workshops? Neem contact op met Larissa door op het roze button hieronder te klikken. 

De Troostboom

Antoon der Kinderenlaan 3
5212 AA Den Bosch
Prijs Therapie: vanaf €65,- (intake) Training: €195,- Workshop: €75,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!