Op Maat SummerSchoolTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Wil je je goed voorbereiden op Groep 7/8 of de Middelbare School? Dan is SummerSchool iets voor jou!
Ga jij naar Groep 7/8 en wil je nog beter rekenen en/of taal onder de knie krijgen? Of ga je volgend jaar naar de middelbare school en wil je leren hoe je zelfstandig kan studeren? Met de SummerSchool van Op Maat Studiebegeleiding ga je voorbereid het nieuwe schooljaar tegemoet!

Op Maat Studiebegeleiding organiseert samen met Heino Summercamps al een aantal jaren 'SummerSchool'. Onder begeleiding van onze professionele Remedial Teachers en docenten ga je gedurende een week samen aan je taal en rekenvaardigheden werken. Stap je over naar de middelbare school dan kun je ook kiezen voor een week studievaardigheden. Neem een voorsprong op je nieuwe klasgenoten en leer vast studeren. Plannen, samenvatten, woordjes leren en nog veel meer!

Na al het harde werken is er natuurlijk ook plaats voor leuke dingen! Zo bevinden zich op het terrein van Heino Summercamps een zwembad, bioscoop, disco, speelweide en een zwemmeer. Zo wordt leren écht een feestje! 

Praktische info
Periode: Vrijdag 15 augustus - 21 augustus
Locatie: Summercamp Heino te Heino (vlakbij Zwolle) 

TIP: Laat je bij inschrijving de nieuwsbrief van Kidsproof zien dan ontvang je €50,- korting! 

Op Maat Studiebegeleiding

Verwersstraat 27
5211 HT Den Bosch
Prijs €595,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!