Peutespeelzalen HeusdenTerug naar het overzicht

Stichting Peuterspeelzalen Heusden zorgen ervoor dat je peuter een goede start maken.
Woon je in de Gemeente Heusden en merk je dat jouw peuter toe is aan school? Stichting Peuterspeelzalen Heusden is een professionele organisatie die jouw kind de gelegenheid geeft tot spelen, leren en ontmoeten. Spelen en leren zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden om verder te kunnen ontwikkelen. 

Bij Stichting Peuterspeelzalen Heusden geeft taalontwikkeling bij peuters hun speciale aandacht, omdat zij van mening zijn dat taal belangrijk is voor een goede start van school. Daarnaast worden zij ondersteund door erkende VVE-Programma's (Voor- en Vroegschoolse educatie). Stichting Peuterspeelzalen Heusden heeft vestigingen in Vlijmen, Drunen, Elshout en Haarsteeg. 

Ben jij nieuwsgierig naar de omgeving waar jouw peuter voorbereidt wordt op de 'grote' school? Bezoek dan een van hun vestigingen en zie hoe de peuters worden uitgedaagd in een positieven en leerzame klimaat.

Peuterspeelzalen Heusden

St. Catherinastraat 30
5251 AR Vlijmen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!