MusiCare in VughtTerug naar het overzicht

Wordt bewuster in het denken, voelen en doen met MusiCare in Vught!
Bij MusiCare combineer je muziek maken met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is gaaf! 

MusiCare in Vught heeft met een unieke methode ontwikkeld. Deze is speciaal ontwikkeld om muziek met persoonlijke ontwikkeling te combineren. Zowel in de muziek als in het dagelijkse leven draait alles om communicatie en interactie. De methode maakt onderscheid tussen verschillende vormen, technieken en processen van communicatie en interactie en leert hoe je deze kan toepassen in de muziek en in communicatie met mensen. 

De methode zorgt ervoor dat je je bewust wordt van de verschillen tussen denken, voelen en doen. En leert je hoe je deze weer in overeenstemming met elkaar laat komen. Ze werken in drie eenheden om deze verschillende vormen, technieken en processen te leren kennen en toe te passen.

Door het werken met deze methode leer je je (muzikale)kwaliteiten in te zetten en valkuilen adequaat te omzeilen zonder dat je hier lange oefeningen voor hoeft te doen of uren moet praten, maar gewoon door het maken van muziek. Zo fijn! 

Wil jij weten hoe MusiCare jouw kan helpen hierin? Klik op de roze button en maak gelijk een kennismakingsafspraak. 

TIP: MusiCare houdt ook gave kinderfeestjes én muzieklessen. Iets voor jou?

MusiCare

Reutsedijk 10
Vught
Prijs Adviesconsult: €125 (1,5 uur) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!