icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
Leuke theaters en bioscopen in Drechtsteden
Film, muziek & theater

Leuke theaters en bioscopen in Drechtsteden

In de bioscoop of het theater in Drechtsteden spelen prachtige kinderfilms en kindervoorstellingen. Van muziek tot kindertheater, kinderconcerten en openluchttheaters.

Dit zijn onze favoriete theaters en bioscopen voor kinderen in Drechtsteden. Kijk in de Uitagenda voor de actuele speeldata.

Filteropties

totaal 10 resultaten
Pagina: 1
totaal 10 resultaten
Pagina: 1

Naar de film met kinderen in Drechtsteden

In Drechtsteden kun je met kinderen naar de film in de bioscoop, in een filmhuis of een filmtheater. Bezoek eens een film première met kinderen of een kinderfilm.

Naar het theater met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

In Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam zijn er verschillende theaters en schouwburgen die kindervoorstellingen programmeren. Bekijk per theater het programma met familievoorstellingen. Naast de gewone theaters is ook een bezoekje aan een poppentheater, openluchttheater of marionettentheater echt een aanrader.

Naar een muziekvoorstelling met kinderen in Drechtsteden

Ben je al eens met je kinderen naar een concert geweest? In een muziekgebouw, muziektheater, bij een poppodium of bij de opera? Er zijn prachtige muziekvoorstellingen voor kinderen in Drechtsteden. Echt genieten!