Wat te zien en te doen in Drechtsteden
Attracties & bezienswaardigheden

Wat te zien en te doen in Drechtsteden

Op zoek naar leuke dingen om te doen in Drechtsteden? Deze attracties en bezienswaardigheden zijn de moeite waard om te bezoeken met kinderen.

Oude kerken, torenhoge uitkijktorens, gave attractieparken, magische kastelen en meer gezinsuitjes.

Filteropties

totaal 7 resultaten
Pagina: 1
totaal 7 resultaten
Pagina: 1

Attracties en bezienswaardigheden in de regio Drechtsteden

Wat te zien en wat te doen in Drechtsteden? Op Kidsproof.nl vind je alle kindvriendelijke attracties en bezienswaardigheden in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam.

Grote attractieparken en speelparken, leuke toeristische uitstapjes en bijvoorbeeld ook dat ene monument, die bijzondere kerk om te bekijken, die toren die je kunt beklimmen, het uitkijkpunt met zicht over de stad of de omgeving, een werkende molen, een mooi paleis, een spannend kasteel of een stoer fort, allemaal leuke kinderuitjes!

Leuk om te zien en doen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Ook en prachtig stadspark, heempark, hortus, sterrenwacht of planetarium is leuk om met kinderen te bezoeken. Wil je liever niet te veel lopen? Kies dan voor een vaartochtje met een waterfiets, een veerpont, een rondvaartboot of pannenkoekenboot voor kinderen.

Ook leuk: een ritje met een stoomtram, boemeltreintje of stoomtrein met kinderen. In en om Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam kun je zoveel leuke dingen doen en zien met kinderen!