icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Top 8 kinderwinkels regio Eindhoven

30 december 2019
Tien speciale kinderwinkels! Inspiratie nodig voor uniek speelgoed, mooie kledingmerken, heerlijke chocolade, toffe kinderschoenen, lekkere snoep, verrassende cadeautjes en meer.
Hella's Home
Ken jij de kleurrijke woon- en kadowinkel Hella's Home al? Hier vind je prachtige originele spullen onder andere van DJECO en RICE. Neem een kijkje. Hier vind je vast het perfecte cadeau. De woon- en kadowinkel voor kinderen en de mama's! Echt de moeite waard!

Sweet Surprise
Heerlijk snoepwinkeltje midden in het centrum van Nuenen. Zelfgemaakte snoepboeketten, echte belgische bonbons, Italiaanse chocolaatjes, Sorini’s Theeboeketjes. Je vindt hier ook speciale cadeautjes. Loop anders een keer binnen. Ook leuk om je kinderfeestje te vieren.

De Gestelse Bazar
Bouwen, spelen, speelgoed voor buiten, heel veel lego, baby- en peuterspeelgoed; ze hebben hier te veel om op te noemen. Ga vooral zelf een kijkje nemen. Al meer dan 85 jaar is deze speelgoedwinkel een begrip in Eindhoven. Hier vind je echt alles!

Kidskartel Eindhoven
150 m2 topkwaliteit in- en verkoop 2e hands, nieuwe merk kinderkleding & retro speelgoed. Bij hun vier je de tofste kinderfeestjes & workshops of schep een zakje vegan candy in ons kidsproof lunch cafe met coole treintafel. Dat is shop, speel & lunchplezier onder 1 dak! See you soon!

Restyle Kids
Je vindt deze leuke zaak in het hartje van Son en Breugel. Restyle Kids is een winkel met baby- en kinderkleding voor stoere kids! Ze hebben hier o.a. Retour, Noppies, Indian Blue Jeans, Vingino en meer. Love it! Gratis parkeren voor de deur.

Kids Wonen
Inspiratie nodig voor het inrichten van de speelhoek? Een mooi cadeau voor je kleintje? Origineel en gepersonaliseerd? Dan is Kids Wonen het juiste adres. Nancy maakt en beschilderd houten opbergbankjes en speelgoedkisten zelf. Uniek!

De Sprookjeskamer
Niet alleen kinderen kjiken hier hun ogen uit, ook volwassenen worden verleid door het nostalgische speelgoed, de sprekende sprookjesfiguurtjes, en niet te vergeten de polkadots. Voor kadootjes en sprookjesachtige kleding moet je bij de Sprookjeskamer zijn. Sprookjes bestaan!

Chocowinkel
Heerlijke bonbons van melk-, pure of witte chocolade; ze zorgen bij Rudolf Vermeulen vanuit hun kleinschalige fabriek voor een uitgebreid assortiment. Je kunt hier ook je kinderfeestjes vieren. Hier word toch helemaal blij van.

Na het shoppen even lekker een drankje en/of hapje doen? Hier vind je vast een heel fijn plekje! 

Heel veel shopplezier.

Liefs Sanne