Toffe meivakantie uitjes

19 april 2024
Hebben jullie ook zo uitgekeken naar de meivakantie? Met deze superfijne tips wordt het een top vakantie.

Ontmoet levensgrote dino's!

Van 27 april t/m 5 mei heb jij de kans om levensechte dino’s te ontmoeten tijdens de Oervalleidagen bij BillyBird Hemelrijk (Volkel/NB). Bezoek de Dino Experience Liveshow, bouw je eigen dino, ontmoet de T-rex en de stoere dino ranger.



Spellenmiddag

Prison Island: Ontwijk laserstralen, los een raadsel op, ontcijfer zo snel mogelijk de code, show je basketbal-skills én vindt de escape tunnel. Ook supergaaf en speciaal voor de oudere kids: Beat The Safe.



Buiten en binnen genieten

Beleef Kasteeltuinen Arcen buiten: doe de speurtocht door de thematuinen, ga minigolfen tussen watervallen en speel in levensgrote boomhutten! Binnen ontdek je in het eeuwenoude kasteel hoe de vroegere bewoners er leefden!



Glowgolf

Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin!
De 18 holes baan staat vol prachtige decorstukken, hindernissen, ruimteschepen, tempel en science fiction delen. Supergave ervaring!



Philips Museum

Ze hebben een leuke lampjesspeurtocht. Je gaat met een speciale UV-lamp op zoek naar verborgen aanwijzingen. En bij Mission Eureka krijg je acht verschillende challenges die je samen oplost.



Can Gallery

Vet! Graffiti spuiten tijdens je feestje. Dit kan bij Can Gallery Eindhoven. Je leert de skills van graffiti spuiten, je gaat naar dé inspirerende plek, Strijp-S en dan maak je met elkaar een echt kunstwerk. Uniek en creatief.



De Vermaekerij

Kennen jullie deze gave plek al? De Vermaekerij met hele toffe activiteiten. Bowling, bankoverval, lekker eten en shuffle. Shuffle is nieuw in Nederland en wereldberoemd daarbuiten. Dit wordt een hele gezellige dag met het gezin.



Van Gogh Village Nuenen

Hier krijg je een kijkje in het leven van Van Gogh. Spelenderwijs met een speurtocht ontmoet je zijn familie en er zijn speciale films. Ook is er een gaaf lichtlab. Wat is kleur en wat zie je eigenlijk? Een dikke aanrader!



Beleef het verleden

Ooit gedroomd van een tijdmachine? Maak deze meivakantie die droom waar in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van prehistorisch jagen tot middeleeuwse ambachten. En een bezoek aan dit museum is absoluut kidsproof!



Motion Experience

Motion is een unieke lichtkunst beleving. Stap binnen waar de zintuigen worden geprikkeld, dromen wonderlijk zijn en landschappen tot leven komen. Ontdek de kleurrijke speeltuin. Speciaal en extra leuk is Kids Time.



Evoluon

Ontdek hun ruimteschip tijdens de meivakantie. Ga op pad met een van hun reisleiders, bedenk je eigen toekomst snack, eet Next Nature pannenkoeken in onze brasserie of ga op dromenjacht met de gratis speurtochtplaten.



Meer inspiratie

Hier vind je nog meer tips voor de meivakantie. Speeltuinen, alpaca wandelingen, bootje varen, klimbossen....Heel veel toffe activiteiten. Maak mooie herinneringen en geniet van elkaar. Hele fijne vakantie.


 

Gratis versier pizza

Leuke kidsdeal bij Happy Italy in de meivakantie: Krijg t/m 12 mei een gratis versier pizza mét speeltje! Versier een hartige pizza met een grappig gezichtje. Of tover de zoete variant met Nutella in een kleurrijk kunstwerk. Download je coupon