Vakantiekampen en meer unieke pareltjes

7 juni 2021
Op kamp gaan is een geweldig avontuur voor kinderen! Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Welk vakantiekamp past het beste bij jouw zoon of dochter? Een spetterend sportkamp, natuurkamp of toch een creatiefkamp? Wij hebben hieronder superleuke coronaproof tips voor zomerkampen op een rijtje gezet (met en zonder overnachting).
Op Padelkamp bij SimonSPORT in Vught 8 t/m 17 jaar
Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook de conditie komt aan bod. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten. Het Padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie.
Ontdek snel meer!Xapp ZomerKamp 
De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp.
Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp


Supercool Teen Camp (11+)

Speciaal voor jongeren vanaf 11 jaar is er een te gek summerschool programma op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.
Meld je aanSummer Camp in Eindhoven (4+)

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Eindhoven van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.
Meld je nu aan  Ubuntu Voetbalkampen (4+)
Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma.
Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!Toffe dagkampen
Vijf dagen leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes en lekker thuis slapen. Dat zijn de Vinea Dagkampen in de zomervakantie in Eindhoven! Er is keus uit diverse thema’s, van Creatief tot VR World. Een week om nooit te vergeten!
Meer info en aanmeldenClub Adventure:
Zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp.
Ontdek de zomerkampenSummer Camps Holland:
Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen.
Meer info over alle vakantiekampen Mad Science zomerkamp 
Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!
Bekijk hier data & kortingMeer tips

Ben jij avontuurlijk, sportief of houd jij meer van muziek? Meer fijne vakantiekampen in de regio Eindhoven of iets daarbuiten hebben we op een rijtje gezet.
Lees meer

Unieke plekken
Speelbossen, peuterroute, fietstochten, natuurspeeltuinen, pluktuinen...we hebben weer een aantal pareltjes gevonden. Heerlijk om er samen op uit te gaan.
Ontdek

Kletspraat peuters en kleuters
Tijd voor een goed gesprek met je dreumes. Met de Kidsproof Kletspraat voor peuters & kleuters heb je de leukste gesprekken. Voor het weet babbelt je peuter of kleuter er vrolijk op los.
Download 'm hier gratis.


TIP: Nog meer fijne tips voor thuis en buiten ontdek je hier!

Liefs Sanne