Childeren of the WaterTerug naar het overzicht

Zwemles in Eindhoven zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd
Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren babies en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. En zichtzelf te redden, mochten ze onverhoopt in het water vallen. Dit binnen 10 dagen en zonder drijfmiddelen.

Hierna leren de kindjes ook echt zwemmen! Alle cursussen zijn 10 aaneengesloten dagen, en 1 op 1 met een instructeur. Investeer nu in het zwemmen! Zo kan ook jouw kindje, zonder wachtlijsten, vol zelfvertrouwen en plezier, samen met jou, in en bij het water zijn.

Zwemles in Eindhoven zonder wachtlijst 2+

Children of the Water biedt ook Fast Track zwemcursussen aan, zonder wachtlijst. Dit zijn 1 op 1 lessen, zonder drijfmiddelen. Kindjes leren eerst de veiligheidsvaardigheden in het water en vervolgens de verschillende zwemslagen. Het niveau dat in 10 dagen bereikt wordt, is leeftijdsafhankelijk. Start; al vanaf 2 jaar!

De zwemcursus wordt gegeven in het mooie rustige bad van Wellness centrum de Gastelse Hoeve aan De Dijk 8 te Gastel. Slechts 20 min van Eindhoven en gratis en eenvoudig parkeren.Aanmelden kan per mail of telefonisch, zie het informatieblok op deze pagina voor deze gegevens.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Childeren of the Water

De Dijk 8
Gastel
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Check de website voor het actuele tarief van de cursus. Dit kan via de roze website button op deze pagina. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstwintercircus

Kerstwintercircus

Het is tijd voor de 51e editie van het Internationale Kerstwintercircus in het Parktheater. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars.
Wederom komen de beste en mooiste acts. Buiten de piste zijn er gezellige kraampjes.

Reserveer je ticket