Motion Experience | TipTerug naar het overzicht

dinsdag 30 april
Kom deze meivakantie naar Motion Experience een unieke lichtkunst beleving in Eindhoven.
Hoe zou het voelen om een wonderlijke droom binnen te stappen waar onze zintuigen geprikkeld worden, landschappen tot leven komen en we ons kunnen verwonderen en verbazen?

De interactieve Imagination Experience van Motion prikkelt de zintuigen en dompelt de bezoeker onder in een fantasiewereld vol verbeelding, muziek, geur en emotie. Aan de hand van surrealistische projectiebeelden zijn verschillende realiteiten gecreëerd met elk hun eigen kunstzinnige thema. Denk aan een caleidoscoop met speciale effecten, interactieve projecties, geursimulaties en levensechte beelden. Ervaar een explosie van emoties en geef je over aan een plek vol verwondering.

Motion is geschikt voor dromers, doeners en denkers. Bezoekers van alle leeftijden zijn welkom om zich aan deze bijzondere wereld over te geven, zich te verwonderen en plezier te maken. Motion is een kleurrijke speeltuin en een interactieve projectieshow in één. Motion brengt verbeelding terug naar iedereen.

KIDS TIME
Kinderen zijn bij hun altijd welkom, maar tijdens Kids Time is het voor hen extra leuk! Zo zijn er misschien wel gekke creatures te zien op wanden, is de Imagination Experience omgetoverd tot een digitaal activiteitenplein en kan je in de lounge kidsproof drankjes & sweets bestellen.

Kids Time is iedere woensdagmiddag en zaterdag- zondagochtend. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Klik voor meer info en openingstijden op de roze button.

Motionexperience

Piazza 62 2de
5611 AE Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!