IJstijd in AquazooTerug naar het overzicht

Ga op ontdekkingstocht naar de giganten uit de ijstijd in dé dierentuin van het Noorden!
Trek je wandelschoenen aan en doe je backpack om, het is tijd voor avontuur! Kom van alles te weten over bijzondere dieren tijdens een spannende reis door het dierenpark. Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel door het gebied van de ringstaartmaki's en sta oog in oog met de Amoertijgers en hun welpen.

En van 29 maart t/m 29 mei is je bezoek aan AquaZoo extra bijzonder, want dan vind je meer dan twintig levensechte dieren uit de ijstijd! Ga op zoek naar vele giganten uit de ijstijd, waaronder de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en brullende holenbeer.In het park is tijdens deze periode van alles te beleven en valt er veel te leren over de ijstijd. Zo kun je bij de kassa een gratis speurtocht ophalen, waarmee je een mooie route volgt door het park langs alle dieren. En loop vooral ook even via de ijstijd tijdlijn om te ervaren hoelang ‘lang geleden’ nu eigenlijk is.

Kom je in het weekend, dan kun je langsgaan bij onze vrijwilligers die uitleg geven bij enkele opgegraven stukken uit de ijstijd. Deze stukken zijn ter bruikleen gegeven aan AquaZoo door het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden.

Klik door via de roze websitebutton voor meer info!

AquaZoo

De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Openingstijden 29 maart t/m 29 mei 2024 Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!