icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Wat te doen tijdens de lerarenstaking op 30-31 januari 2020?

22 januari 2020
Let op: lerarenstaking op 30 en 31 januari 2020! Wat ga jij doen met de kinderen tijdens de stakingsdag? Bekijk hier onze tips voor activiteiten en uitjes in de buurt als de scholen staken, er zijn ook gratis uitjes!

Lerarenstaking op 30 en 31 januari 2020

We hebben onze tips voor leuke uitjes tijdens de lerarenstaking op een rijtje gezer. Neem je als ouder deze stakingsdagen vrij? Ga er dan met je kinderen opuit, er zijn speciale activiteiten op 30 en 31 januari.

Creatief aan de slag

Het atelier van Singer Laren is tijdens de landelijke stakingsdagen open van 11.00 – 16.00 uur (een uurtje eerder open dan normaal). Verbaas jezelf door een mooi kunstwerk te creeeren. Ook kunnen kinderen in het museum lekekr aan de slag met een ontdekkingstocht (7+) of de speurtocht met het zoekblad ‘Met Pim op pad’ (4+). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree, op vertoon van het museumkaartje kunnen zij ook gratis het atelier bezoeken.Gratis uitje

Bij het Muiderslot hebben ze donderdag 30 januari een speciale actie dat alle kinderen gratis toegang hebben. Hoe leuk is dat?! Dat mag je dus gratis naar het Kasteel.
Bekijk hier alle info >>>Actief/sportief uitje

Moeten jouw kinderen altijd hun energie kwijt? Dan is het coole trampolinepark Flight Deck 53 in Hilversum in de Clemenskerk een goed idee! Meld dat je via Kidsproof komt, dan krijg je een gratis led stick :-) In Huizen hebben de sportcoaches van de Sportadviesgroep een leuk programma klaar staan voor beide dagen. Van freerunnen tot lasergamen en van zaalvoetbal tot kleuterfestijn.
Bekijk hier het programma >>>Gezellig samen lunchen

Zin om lekker uitgebreid te gaan lunchen samen? Ook voor fijne kindvriendelijke restaurants met speelplekken hebben wij leuke tips. Wat dacht je van de combinatie van een Boswandeling en lekkere lunch bij Theehuis 't Hooge erf? Maak hier een fijne boswandeling daar krijgen ze honger van ;)
Zin in pannenkoeken? dan is Buitengewoon de Bosrand een leuke tip in Lage Vuursche. Met de muntjes die je krijgt bij je bestelling kun je iets leuks kopen in de speciale shop. Zelf een keuze maken? Bekijk hier alle kindvriendelijke restaurants in 't Gooi.Stakingsdeal Zandzee

Bij de Zandzee kun je zwemmen, geniet je van een patatje en drink een frisse limonade voor maar €7,50! Ook zijn zij speciaal vanaf 12.00 tot 15.30 uur geopend voor recreatie zwemmen! Leuk toch...
Op vrijdag 31 januari is er in de Zandzee vanaf 19u ook weer een Aquadisco special. Dit keer helemaal in het thema 'Winter Wonderland'. 
Bekijk hier alle info >>>Voordeel bij Beeld en Geluid 

Bij Beeld en Geluid hebben ze zelfs een speciale workshop 'Beelgeheimen'. Meld je hier snel voor aan want er is een beperkt aantal plekken en vol = vol. Wil je naar de Experience, neem dan je vriendjes en vriendinnetjes mee want elk tweede betalende kind mag gratis mee naar binnen. Meer info >>>Meer tips in de Uitagenda

Natuurlijk is er ook weer een gezellige voorleesochtend voor peuters op vrijdag 31 januari bij de bibliotheek in Laren.Veel plezier!
Maud

PS: bekijk ook onze andere blogs voor leuke tips in de buurt.