icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Hulp bij lezen & rekenenTerug naar het overzicht

Professionele hulp op een speelse manier voor kids die moeite hebben met lezen, rekenen en/of spelling.
Kinderen die moeite ervaren op school kunnen met een beetje hulp vol zelfvertrouwen hun toekomst te gemoet kunnen gaan. Belangrijk hierbij is dat kinderen vooral doen waar ze goed in zijn. Dat is het uitgangspunt bij Lerespel!

Individuele hulp bij lezen, rekenen en schrijven kan er voor zorgen dat kinderen zonder al te veel moeite kunnen doen waar ze goed in zijn en met plezier naar school kunnen gaan.

De cursus wordt individueel, in blokken van 12, gegeven door Melanie Lo, een ervaren groepsleerkracht, remedial teacher en dyslexiespecialist. Haar missie is om kinderen en hun ouders te laten zien dat je heel veel kunt bereiken en schoolprestaties kunt verbeteren als je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling. Waarbij begeleiding wordt gegeven bij dingen waar kinderen nog niet zo goed in zijn.

Klik voor meer informatie door via de roze (web)site button!

Lerespel

Saturnusstraat 30, 3e etage
2132 HB Hoofddorp
Openingstijden Op aanvraag Prijs €450,- per blok (12 weken, 24 lessen van 30 minuten) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Een paar te gekke dagen in de mei- of zomervakantie waarin je kind bezig is met zijn of haar hobby en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes; dat is kamp!

Bekijk de mogelijkheden!