• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Pompoenerie MarieTerug naar het overzicht

Pompoenen voor Halloween en herfstsfeer. Hier koop je pompoenen, kalebassen en herfstfruit.
Pompoenerie Marie is de plek om je pompoenen te kopen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod, van losse pompoenen tot opgemaakte stukjes.
Leuk om je tuin mee te decoreren of om pompoenen uit te hollen en decoreren voor bijvoorbeeld Halloween of een fijne herfstsfeer.

Je vindt pompoenerie Marie aan de Veursestraatweg in Leidschendam, op het terrein van de vlindertuin Vlinders aan de Vliet (t/m 31 oktober geopend). De verkoop start meestal eind augustus begin september.

De pompoenen verkoop is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag en Voorschoten. En als je je voorraad pompoenen hebt aangevuld rij je nog even een klein stukje richting Voorschoten en doe je een koffietje bij het Eiland van Ome Nick. Ook leuk in de buurt is Kasteel Duivenvoorde, hier maak je prachtige herfstwandelingen met je kinderen.

Pompoenerie Marie

Veursestraatweg 195A
2264 EG Leidschendam-Voorburg
Openingstijden Geopend in het najaar op:
Vrijdag 13.00 – 17.00
Zaterdag van 10.00 – 17.00
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes