• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Children of the WaterTerug naar het overzicht

Zwemles in Heinenoord zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd.
Zwemles in de regio Rotterdam zonder wachtlijst (2+) voor veilige, blije, zelfverzekerde zwemmers!

Geniet samen met je kind van vrijheid, plezier en rust als je in het water bent. Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd met privéles in 10 dagen zichtzelf te redden, mochten ze onverwacht in het water vallen. 

Samen met je kind ga je tijdens de cursus van de eerste overlevingstechnieken naar echt zwemmen. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van je kind kun je op elk onderdeel van het traject instappen of een specifieke cursus kiezen die het beste past.

Na de eerste Self Rescue cursus adviseren ze om door te gaan met de vervolgcursussen. Hierna kan je kind echt zwemmen. 

Alle cursussen duren 10 dagen en zijn 1 op 1 met een instructeur. Informeer naar de mogelijkheden om op korte termijn te kunnen starten. 
De zwemcursus wordt gegeven in een rustig zwembad, zodat er tijd en aandacht is voor ouder en kind, aan de Sluisendijk 33 in Heinenoord. Slechts 15 minuten onder Rotterdam, gratis en eenvoudig parkeren.

Aanmelden kan per mail of telefonisch, zie het informatieblok op deze pagina voor deze gegevens.

Voor meer informatie klik je op de roze button.


Meer leuke clubjes voor je kind vind je hier!

Children of the Water - Zwembad Heinenoord

Sluisendijk 33
Heinenoord
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Check de website voor het actuele tarief van de cursus. Dit kan via de roze website button op deze pagina. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!