Verhalen uit 1001 nachtTerug naar het overzicht

zondag 5 mei 2024
Verhalen uit 1001 nacht, te zien in Hofpleintheater Rotterdam!

Verhalen uit 1001 nacht

De koning is bedrogen door zijn vrouw en daardoor vertrouwt hij niemand meer. Iedere dag trouwt hij met een andere vrouw en laat haar daarna verdwijnen. Op een dag is Sheherezade aan de beurt en ze kent inmiddels de reputatie van de koning.. Iedere avond voor het slapen gaan, vertelt Sheherezade een verhaal aan de koning. Ieder avond een ander verhaal, alleen het verhaal is nooit af. De koning wilt wel erg graag weten hoe het verhaal afloopt en besluit daarom om Sheherezade te sparen zodat hij kan horen hoe het afloopt. Na duizend en één nacht zijn de verhalen op, maar de koning is ondertussen zoveel van haar gaan houden.. Loopt het allemaal dan alsnog goed af?

Verhalen uit de hoge hoed

Verhalen uit 1001 nacht is één van de vele sprookjes die dit seizoen uit de hoge hoed worden getoverd. Voor de allerjongste theaterfans spelen Stip en Stippel iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes. In de muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen we je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar meer leuke familievoorstellingen? Neem een kijkje op onze Uitagenda.

Hofpleintheater

Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam
Openingstijden Zondag 5, 19 en 26 mei om 11.00 uur Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Architectuureluurs

Architectuureluurs

Architect voor 1 dag worden? Ga op 1 mei naar FamilieFest: Architectuureluurs in het Nieuwe Instituut. Bouw mee aan een metershoge lichtstad, leer ontwerpgeheimen van echte architecten, maak een Lego bouwwerk, bouw je eigen boterham en meer!

Bouwen jullie mee?