Gezinshuisouders gezochtTerug naar het overzicht

Gezinshuisouder zijn bij Enver is een bijzondere baan, voor bijzondere kinderen.
Gezinshuisouder ben je niet zomaar even. Het is een levenskeuze. Voor een langere periode vang je kinderen op die vaak al veel hebben meegemaakt en niet gewend zijn aan het 'gewone' gezinsleven. Iets wat jij als gezinshuisouder ze (tijdelijk) wél kunt geven. Jij kunt ze helpen zich verder te ontwikkelen en ze geborgenheid en veiligheid bieden.   

Uiteraard word je daarin aan huis begeleid door een team van specialisten dat samen met jou kijkt wat jij en jouw opvangkind(eren) nodig hebben.

Er wordt veel van je gevraagd. Niet alleen moet je flexibel zijn en snel kunnen schakelen, goed kunnen opvoeden, organiseren en plannen schrijven. Je moet ook een goede balans weten te houden tussen tijd voor het gezin en tijd voor jezelf. Een groot netwerk om je heen is daarom minstens zo belangrijk. Een pedagogische achtergrond is een vereiste. Maar boven alles heb je passie en een groot hart.

Spreekt dit je aan? Klik op de roze button om naar de website van Enver te gaan. Daar vind je meer informatie over Enver en over het gezinshuisouderschap. Je kunt er ook een oriënterend gesprek aanvragen om te bekijken of gezinshuisouder zijn iets voor jou is.

Tip: lees ook de ervaringen van gezinshuisouder Madelief, die ze op een prachtige manier in haar blogs beschrijft.

Enver biedt professionele hulpverlening aan jongeren van 0 tot 23 jaar en hun ouders. De organisatie is momenteel hard op zoek naar gezinshuisouders in Rotterdam en omgeving.

Volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben zoveel tips met je te delen!

Enver

Eendrachtsweg 48
3012 LD Rotterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips