Leuke theaters en bioscopen in Rotterdam
Film, muziek & theater

Leuke theaters en bioscopen in Rotterdam

In de bioscoop of het theater in Rotterdam spelen prachtige kinderfilms en kindervoorstellingen. Van muziek tot kindertheater, kinderconcerten en openluchttheaters.

Dit zijn onze favoriete theaters en bioscopen voor kinderen in Rotterdam. Kijk in de Uitagenda voor de actuele speeldata.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 62 resultaten
Pagina: 12
totaal 62 resultaten
Pagina: 12

Naar de film met kinderen in Rotterdam

In Rotterdam kun je met kinderen naar de film in de bioscoop, in een filmhuis of een filmtheater. Bezoek eens een film première met kinderen of een kinderfilm.

Naar het theater met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

In Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse zijn er verschillende theaters en schouwburgen die kindervoorstellingen programmeren. Bekijk per theater het programma met familievoorstellingen. Naast de gewone theaters is ook een bezoekje aan een poppentheater, openluchttheater of marionettentheater echt een aanrader.

Naar een muziekvoorstelling met kinderen in Rotterdam

Ben je al eens met je kinderen naar een concert geweest? In een muziekgebouw, muziektheater, bij een poppodium of bij de opera? Er zijn prachtige muziekvoorstellingen voor kinderen in Rotterdam. Echt genieten!