Uniek logerenTerug naar het overzicht

Camping 't Weergors

Zuiddijk 2
3221 LJ Hellevoetsluis
Openingstijden Zie overzicht
Op Camping 't Weergors hebben ze unieke slaapplekken! Slaap in een Iglo of Pipolette. Supergaaf!
Kamperen op Camping 't Weergors is echt een feestje. Ze hebben hier verschillende accommodaties, maar de leukste zijn toch wel de Pipolette, de houten Iglo en het Dijkwachtershuisje.

De Pipolette is een ideaal verblijf voor 4 personen. De 2 knusse bedstedes hebben elk een tweepersoonsbed. Verder is het ingericht met genoeg comfort. De Pipolette is beschikbaar van april t/m oktober en is te boeken vanaf € 65,- per nacht (minimaal 3 nachten).

De Iglo is bijna slapen in een kunstwerk. Het is van buiten en van binnen geheel van hout en geïsoleerd. Met de knusse inrichting vormt deze accommodatie een zeer geschikte kampeeraccommodatie voor 4 personen. In de Iglo is een toilet, om te douchen kun je gebruikmaken van het centrale sanitairgebouw op de camping. Je kunt de Iglo huren per week, midweek of weekend. In het hoogseizoen echter alleen te huur van vrijdag tot vrijdag.

Genieten van een mooi uitzicht? Boek dan de Dijkwachterslodge. Deze is gebouwd op een terp en biedt een waanzinnig uitzicht over Zuiddijk, het Haringvliet en eiland Voorne-Putten. Dat wordt heerlijk genieten vanaf het panoramaterras in je loungestoel. 

Ook in de omgeving is genoeg te zien en te beleven. Hellevoetsluis ligt op iets meer dan een half uur rijden van Rotterdam en biedt verrassend veel leuks voor kinderen en hun ouders! Wat dacht je van Aquapark Splash, spannende rondleidingen in bunkers en op stoere historische museumschepen, uitgestrekte stranden, natuurgebieden en heel veel watersportmogelijkheden? Je hoeft je geen moment te vervelen!  

Kijk voor meer informatie over de beschikbaarheid op de website. Klik hiervoor op de roze button.

Even er lekker op uit met de kids? Kijk dan op onze Uitagenda voor leuke theatervoorstellingen, workshops en activiteiten in Rotterdam en omgeving.