Ontdekhoek RotterdamTerug naar het overzicht

Kom naar de werkplaats van de Ontdekhoek in Rotterdam. Doe coole proefjes en ontdek, leer en vermaak je!

De Ontdekhoek is een grote werkplaats waar je proefjes mag doen. Je gaat dus zelf aan de slag en verveelt je geen seconde!

Ontdek hoe je met zware keien snelstromend water kan tegenhouden. Hoe je van een aardappel chips kan maken. Hoe je foto's in een donkere kamer kunt ontwikkelen. Hoe je snelle zeilbootjes kan maken, maar ook heerlijk ruikende zeepjes... Je kunt kiezen uit meer dan 30 proefjes. Wat je maakt mag je ook (bijna altijd) mee naar huis nemen!

Tip: Ook heel leuk voor een verjaardagsfeestje!

Kijk op de website voor meer informatie, klik hiervoor op de roze button.

Lekker uit eten in Rotterdam met de kids? Kijk op Kidsproof.nl voor een overzicht van kindvriendelijke restaurants!Ontdekhoek Rotterdam

Crooswijkseweg 36
3034 HL Rotterdam
Openingstijden

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Check de roze button voor speciale openingstijden. 

Prijs Kinderen: € 11,-, volwassenen: € 9,-. Op zaterdag en zondag geldt dat als je vroeg komt en voor 12.30 uur vertrekt, je maar € 6,50 p.p. betaalt (kinderen en volwassenen). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden