• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Musical4daagse LuxorTerug naar het overzicht

Een unieke theaterervaring voor kinderen in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam!
Tijdens de Musical4daagse van 16 t/m 19 juli werken kinderen samen aan een voorstelling. 4 dagen zingen, dansen en acteren met op de laatste dag een voorstelling voor publiek.

4 dagen zingen, dansen en acteren voor kids

De kinderen duiken in de lessen en ontmoeten nieuwe vrienden terwijl ze hun zelfvertrouwen een boost geven! De musical is zo geschreven dat alle kinderen een eigen rol met tekst en solozang hebben.

Ze krijgen twee weken van tevoren het lesmateriaal. Tijdens de voorstelling stralen de kinderen op het toneel. Met professionele kap en grime en een mooi kostuum voelen ze zich helemaal één met hun rol. Aan het einde van de show ontvangen de musicalsterren natuurlijk een staande ovatie.

De Musical4daagse is leuk voor iedereen van 6 t/m 12 jaar. Ervaring is niet nodig. Staat jouw zoon of dochter deze zomervakantie te stralen op het toneel van het nieuwe Luxor Theater Rotterdam? Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van de Musical4daagse, klik hiervoor op de roze button.

De Musical4daagse is een initiatief in samenwerking met 20 theaters door heel Nederland.

Musical4daagse locatie nieuwe Luxor Theater

Posthumalaan 1
3072 AG Rotterdam
Openingstijden 16 t/m 19 juli 2024 van 9:00 tot 14:00 uur Prijs € 175,- per deelnemer Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Wat een leuke uitjes zijn er in onze provincie te vinden! Hieronder vind je volop inspiratie voor de komende tijd. Dagje stad, naar de zeehonden, de hoogte in, lekker spelen en ravotten, rondje door de haven, naar de Romeinen.... iedereen heel veel plezier!

Check alle uitjes hier