4x shoppen voor Sinterklaascadeautjes

10 november 2020
Sinterklaas is (bijna) in het land! Tijd om weer op zoek te gaan naar cadeautjes die in de schoen of in de zak passen. Wij hebben 4 leuke lokale winkels voor je op een rij gezet om je inkopen te doen.
Of je nu een knutselcadeau moet hebben,  een relax cadeau of speelgoed; het is allemaal te vinden in deze leuke winkels die wij voor je hebben uitgekozen.Knutselcadeautjes

De Foamtastische Huiskamer is dé creatieve huiskamer van Goirle en omgeving. Al bij binnenkomst krijg je de kriebels om je fantasie de vrije loop te geven en lekker creatief aan de slag te gaan. Er is zoveel moois te vinden in deze grote winkel. Zij verkopen bijvoorbeeld de prachtige potloden van Faber Castell. Die wil toch iedereen hebben die mooi wil kleuren en tekenen! En wat dacht je van alle soorten klei zoals bijvoorbeeld Foam Clay en Fimo klei die je allemaal bij de Foamtastische Huiskamer vinden. Of bijvoorbeeld het populaire PixelHobby en Diamond Painting. Hier vindt je echt alles op het gebied van knutselen, tekenen, schilderen en creatieve kadootjes. Of om een toffe surprise te maken. Veel winkelplezier en als je liever niet zelf naar de winkel gaat; geen probleem! Ze bezorgen namelijk gratis in Goirle en Riel en voor 2 euro komen ze het brengen in Tilburg.Warme knuffel van Met Pit

Deze pittenzak is als een warme knuffel, altijd leuk om knuffels weg te geven natuurlijk! De pittenzakken van Met Pit zijn gevuld met tarwe, waardoor ze lekker zacht aanvoelen en niet stinken (zoals de kersenpittenzakken). Je warmt ze op in de magnetron. Uit ervaring kan ik zeggen dat elk kind blij zal zijn met zo'n fijne warme knuffel voor in bed of om lekker op de bank te chillen. Want wij hebben deze pittenzak van Met Pit gecheckt en ik kom er niet eens aan toe om hem ook eens voor mijzelf te gebruiken, want de kinderen willen hem altijd hebben. Dus misschien maar eentje bij kopen... Origineel en fijn Sinterklaascadeau! Het fijne is dat Met Pit een webshop heeft, dus je kan het online bestellen en het wordt bij je thuisbezorgd.
Boekje lezen

Gianotten Mutsaers is een super leuke boekenwinkel in Tilburg, zeker ook voor kinderen. Deze winkel kreeg in januari 2020 een compleet nieuwe uitstraling. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan en op zoek te gaan naar een mooi kinderboek. Die zijn er genoeg! En boeken zijn zo leuk om voor te lezen aan je kinderen of samen mooie platen bekijken in de vele prentenboeken die Gianotten Mutsaers heeft. Lekker samen op de bank genieten van een mooi boek, super leuk sinterklaascadeau!
Als je liever niet in de winkel komt, dan bezorgt Gianotten Mutsaers je boek ook bij je thuis. 
Duurzame cadeautjes

Pim en Riekje is een vrolijke en retro kinderwinkel. Ze hebben mooie indianententen, super grappige knuffels, die je nergens anders kan vinden, muziekdoosjes om rustig bij in slaap te vallen, handige verschoningsmapjes, gymtasjes, vrolijke slingers, fijne dekentjes en lakentjes. Kortom; de moeite waard om eens rond te kijken. Al de producten die zij verkopen, worden gemaakt in Nederland in ateliers waar mensen werken die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dus je koopt bij Pim en Riekje duurzaam en ecologisch verantwoord!

Staat jouw cadeau er niet bij? Kijk dan op onze Kinderwinkel pagina voor nòg meer inspiratie!

Fijne Sinterklaas!
-Klazien-