Back to school januari 2024

15 januari 2024
Januari is van start! We delen hieronder graag leuke en handige tips voor de komende tijd. Zo starten op 24 januari de Nationale Voorleesdagen met volop gratis activiteiten in de bibliotheek. Op zoek naar een nieuw clubje of een kinderfeestje? Ook die tips delen we graag. Veel plezier!

Theater, dans of toch muziek

In januari starten er weer een heleboel nieuwe cursussen bij Factorium! Je kan bij veel cursussen een gratis proefles volgen. Wil jouw kind dansen, muziek maken of een theatervoorstelling geven? Laat het ze uitproberen.



Zwemles zonder wachtlijst

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!



Leesfeest in LocHal

Op 24 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken van Tilburg en omgeving met een heerlijk voorleesontbijt! Ook zijn er leuke voorstellingen, voorleessessies en meer gratis activiteiten tijdens de Voorleesdagen. Superleuk, kom ook!



Gezocht: Konijn

Bij deze voorstelling moet je gegarandeerd van flapoor tot flapoor lachen! 3 politieagenten gaan in Schouwburg Tilburg op zoek naar een ontsnapt konijn. Konijnen houden zich namelijk niet aan regels. Ze hebben enorme oren, maar luisteren; Ho maar!



Leren schaatsen

De schaatskoorts zit er meteen in na deze paar dagen ijs! Kan je kind nog niet schaatsen? Of wil het het beter leren? Schrijf nu in voor het jeugdschaatsen bij de Ireen Wustbaan. Gezellig met andere kinderen leren schaatsen. Zo leuk!



Boekmuziekjes Sing-in

Kom naar deze mix van concert en workshop. Na het samen lezen van het prentenboek worden jullie getrakteerd op muzikale begeleiding. Voor de peuters zijn er kleine instrumenten om ook muziek te maken. En beweeg samen op muziek.



Feestje tussen de dieren

Spot tijdens dit toffe kinderfeestje bij Safaripark De Beekse Bergen de Big Five. Je ontdekt ze per boot, te voet of met de auto. Je kan ook nog een toffe speurtocht doen om nog meer te ontdekken van de dieren en het park.



Bowlen bij de Voltage

Bowlen is altijd leuk! Iedereen kan het, of je nu een strike gooit of niet, het is altijd gezellig.
Vier het kinderfeestje bij de Voltage en gooi zoveel mogelijk ballen tegen de kegels aan voor een strike!