Fijne kerstvakantie uitjes 2023

20 december 2023
De schaatsbanen liggen weer klaar, de kerstlampjes branden en de chocolademelk is opgewarmd. Het is weer tijd voor feestelijke winteruitjes! En mocht je liever even willen opwarmen. Er is binnen genoeg te beleven!
Fijne vakantie!

Theater in de kerstvakantie

In de kerstvakantie naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Een bomvolle agenda met toffe voorstellingen en concerten wacht op je. Er is een muziekfestival, een lievelingsboek komt tot leven en SNERT jeugdtheaterfestival is er weer!



Vier kerst in het museum

Natuurlijk breng je een dag in de kerstvakantie door in het Stedelijk Museum Breda! Ga op avontuur en laat je hersens kraken met het interactieve Familiespoor.
Elke dag zijn er leuke familieactiviteiten in het museum.



Evoluon Eindhoven

Tijdens de kerstvakantie organiseert het Evoluon verschillende activiteiten. Futuristische rondleidingen, magische lichtjes route in een betoverend bos, creatieve kookworkshop en een toffe bioscoopfilm. Beleef en ontdek!



Light Safari

Beleef deze winter een onvergetelijk avontuur tijdens Light Safari in Safaripark Beekse Bergen. Loop de wandelsafari waarin een prachtige regenboog van lichtgevende dieren, bloemen en planten tot leven komt.



Schaatsbanen

Haal de schaatsen maar uit het vet. Tijd voor warme chocolademelk, knisperende vuurtjes en schaatsen op de gezellige ijsbanen! In deze blog vind je de leukste schaatsbanen in de omgeving.



Wandeling met fijne boscafés

Zin in een winterse wandeling? Ontdek de mooie plekken midden in de natuur rondom Tilburg. Heerlijk buiten ontspannen en daarna opwarmen met een warme chocolademelk.



Maak je eigen magie

Bij de greenscreen studio heb je altijd een witte kerst! Maak een verhaal in de sneeuw, bouw een sneeuwpop van hout of programmeer een sneeuwschuiver van LEGO bij Ontdekstation013. Deze kerst maak je hier magische dingen.



Tilburgs Winterparadijs

De mooist verlichtte ijsbaan van Nederland met een binnen- én buitenbaan komt weer terug! Kom schaatsen en geniet van het sfeervolle verwarmde winterpaviljoen vol met kinderactiviteiten.



Snert Jeugdtheaterfestival

Kom tijdens de kerstvakantie naar SNERT Jeugdtheaterfestival!
Geniet 3 dagen lang van de leukste, mooiste, grappigste, bijzondere voorstellingen en concerten. Er is ook alle tijd om te knippen, scheuren, krassen, plakken, tekenen bij een gratis workshop.



Winteruitjes in Brabant

Geniet van sfeervolle winterfeestjes, verwonder je bij lichtjestours, schaats op de gezelligste schaatsbanen, bezoek een gaaf museum en nog veel meer toffe uitjes vind je in Noord-Brabant deze kerstvakantie.



Wat is er vandaag te doen?

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven deze kerstvakantie. Voor alle toffe uitjes neem je dagelijks een kijkje in onze Uitagenda. Daar verzamelen we de leukste wandelroutes, knutselactiviteiten, museumbezoekjes en nog veel meer!