Toffe zomervakantie uitjes en tips

14 juli 2023
Hoera, het is zomervakantie; lekker veel tijd om leuke dingen te doen! Lees onze zomerspecial met te gekke tips in en om Tilburg én iets verder weg. Gaan jullie al snel op vakantie? Bewaar 'm dan voor daarna!
Fijne vakantie!

Beleef Circusherinneringen!

Jeugdcircus Il Grigio heeft weer een vurige, komische en spannende nieuwe show: ALLORA. Luca en Lotte logeren bij oma Jet. Daar ontdekken ze allerlei attributen vanuit het circusverleden van oma. Dit is een spektakel waar je bij wilt zijn.



Zomervakantie Ontdekstation

Tijdens de zomervakantie kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken in de waterspeeltuin van Ontdekstation013! Ook kunnen ze een route lopen over het blotevoeten pad. En natuurlijk is er ook van alles binnen te doen, zoals bouwen met lego, een eigen film maken en meer!



Vakantie Stedelijk Museum

Stedelijk Museum Breda is vernieuwd en het is weer open! Dus maak samen de stempelkaart vol door van de stadsbewoners allemaal verhalen te horen of doe het RaRaRa spel en ontdek waar welke uitvindingen voor gebruikt werden.



Geniet van nostalgisch circus

Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Entrée!”. Ze strijken neer bij de Gerrithoeve en ze geven toffe kindervoorstellingen.
Alleen kijken naar een voorstelling zit er bij Circus Snor niet in:). Kom ook en laat je kunsten zien!



Kermissen in Tilburg

Tijdens de zomer zijn er veel toffe kermissen in Tilburg en omgeving. Zo staat de nostalgische kermis bij de Zeven Geitjes, of kan je zwieren en zwaaien op de Diessense kermis en natuurlijk dè Tilburgse Kermis. Nog veel meer toffe kermissen vind je in dit overzicht!



Spionnen speurtocht

Natuurpoort van Loon heeft een super gave speurtocht uitgezet in de Loonse en Drunense duinen voor kinderen van 8-14 jaar. Deze speurtocht doe je met je smartphone en onderweg kom je allerlei opdrachten tegen die je moet doen om verder te kunnen. Hoe vet is dat!



Ontdek deze nieuwe fijne plek

De Schaapjes in Haaren, daar moet je deze zomer echt een keer naartoe! Je zit op het terras tussen de schaapjes en de kinderen kunnen spelen in de prachtige nieuwe speeltuin. Hier is het volop genieten van de zomer en de omgeving.



De leukste zwemplekken

Met dit mooie weer is niks lekkerder dan een strandje of zwembad op te zoeken en af te koelen. In Tilburg is genoeg keuze uit strandjes en zwembaden. In dit blog vind je de de leukste zwemplekken en strandjes.



Zomeruitjes door heel NL

Heb je onze zomerspecial met 24 top-uitjes door heel Nederland gezien? Lekker eropuit in de natuur, zelf aan de slag in een van de bijzondere (openlucht)musea en inspiratie voor de regenachtige zomerdagen.



Nog meer waterpret

Een bootje varen, suppen, in een kano varen, toffe water activiteiten om te doen met warm weer. Wij hebben vaartochten, kano verhuur adresjes en supverhuur in Brabant voor je verzameld.
Veel plezier op het water!



11x ijsjes voor verkoeling op een warme dag!

Nu de zon weer schijnt is het weer tijd voor ijsjes! Heerlijk genieten van het zonnetje op een terras met een ijsje. Wij hebben 11 ijssalons in Tilburg en omgeving voor je op een rijtje gezet.