• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Pony PicknickTerug naar het overzicht

Poets en knuffel de pony's, wandel dan samen naar de huifkar voor een gezellige picknick!
Kom naar de boerderij voor een middag pony plezier. De lieve wandelpony's staan al op je te wachten. Je mag ze eerst even poetsen en knuffelen. Daarna krijgen ze de picknick-tassen om en kun je samen een stukje gaan wandelen. Zij tillen de picknick voor jou, zo leuk! Dan hebben ze wel een wortel verdient. 

Je loopt over een rustige zandweg tussen de weilanden door. Neem een pauze bij de huifkar, of ga aan de picknick tafel in het bos zitten. In de huifkar liggen ook wat buiten spelletjes klaar. Voor de jongens en meiden die liever niet wandelen is er ook een gave step. 

Het picknick-pakket bestaat uit verschillende zoete en hartige snacks, met koffie/thee/fris. Als het weer toch omslaat kun je de middag afmaken in de knusse kantine. Er liggen kleurplaten van de pony's klaar. Of beschilder een hoefijzer, lees een paardeboekje en koop een leuk souvernirtje.

Tip: helemaal fan van pony's? Neem eens een les bij de Meyboom in Lattrop!

Pony Picknick

Bentertsteeg 1
7595 MA Weerselo
Openingstijden op afspraak Prijs zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!