Op bezoek bij Binky!

16 juli 2020
Met een dagje Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn maak ik de kinderen altijd blij! In 2020 schreven wij een blog over ons bezoek aan onze grote vriend Binky. 
Gek doen met Binky en Brit!
Bij Kinderparadijs Malkenschoten schaf je eenmalig een Onbeperkt Binky Bezoek pas aan en dan mag je zo vaak terugkomen als je maar wilt. Wij komen elk seizoen wel een paar keer spelen, dus voor ons is het een goede deal!

Hoe werkt het? Je maakt online eenmalig een account aan en je voegt heel makkelijk jouw gezinsleden toe. Vervolgens koop je voor hen allemaal een Onbeperkt Binky Bezoek pas voor €10,00 (in de voorverkoop). De e-mail die je ontvangt laat je zien aan de kassa en daar wordt jouw pas voor je uitgeprint. Voilà! Nu mag je tot en met 15 november onbeperkt komen spelen. In de winter is het park vrij toegankelijk tot en met 15 februari.Zodra we binnenkomen sprinten de kinderen naar het verkeersplein. Dat blijft zo leuk! Mijn dochter van (bijna) 7 vindt zichzelf bijna te stoer hiervoor, maar dat lijkt ze nu zelf ook even vergeten. Rondom het verkeersplein staan genoeg bankjes, dus we besluiten om maar even lekker van het zonnetje te genieten.Na een stuk of 50 rondjes op het verkeersplein lopen we verder naar de dieren. Je zou bijna vergeten dat we bij een kinderboerderij zijn met al die leuke speelmogelijkheden. Binnenin de boerderij staan een aantal leerzame spelletjes. Weet jij hoeveel kilo gras er nodig is voor 1 liter melk?Tijd voor lunch! Terwijl ik de lunch bestel, spelen de kinderen lekker in de speeltuin. Er staat van alles op de kaart: van tosti tot patatjes. Smullen dus! Het terras is sowieso een prima plek om lekker te zitten terwijl de kids zichzelf wel vermaken. De speeltuin is zo groot dat ze wel een tijdje zoet zijn. Wij drinken dus ook nog even rustig koffie. Ze hebben trouwens ook een waterspeeltuin, dus ik zou ze oude kleren en regenlaarzen aantrekken!Na de lunch is het tijd voor actie! De kids klauteren over het klimparcours dat over het water loopt. Papa mag mee met de kinderen. Daarna springen we nog even in de waterfietsen. Als kind vond ik dat al zo leuk en mijn kids nu ook weer! Papa slooft zich daarna ook nog even uit in de roeiboot. Gebruik van de bootjes kost trouwens niets extra’s. Fijn!Als we weer met 2 benen op de wal staan slaan we nog een balletje op de midgetgolf baan (wederom gewoon inclusief). Conclusie: we kunnen nog wel wat oefening gebruiken. Toch maar eens informeren voor hockey... ;-) En dan het hoogtepunt van de dag: de nieuwe Binky show! Mijn kids zijn gek op theatershows, dus zij dansen, springen en zingen lekker mee. In de show is niet alleen Binky te zien, maar ook zijn beste vriendin Brit en Koetje Boe. ‘Binky en de mysterieuze melkbus’ is in de zomer dagelijks te zien, behalve op maandag. Tja.. Binky, Brit en Koetje Boe hebben ook een beetje rust nodig! In het park vind je de precieze tijden van die dag.Na afloop van de show is er genoeg tijd voor foto’s. En uiteraard staan die van mij er weer gek op, maar Binky & Brit doen zelf ook lekker gek mee. Nog één keer van de glijbaan en dan echt naar huis!

Tot de volgende keer, Binky!

Lieve groetjes,
Patricia

PS. Meer leuke uitjes vind je in onze Eropuit categorie!
Naar de website