5x originele quarantaine cadeaupakketjes

7 februari 2022
Je ontkomt er bijna niet meer aan: quarantaine! Ken jij ook iemand die voorlopig thuis moet blijven en wil je ze een hart onder de riem steken? Wij hebben 5 leuke tips om zelf een quarantaine cadeaupakketje te maken. Klein gebaar, groot effect!
5x leuke cadeaupakketjes voor gezinnen in quarantaine

Bakkers klaar…?

Van bakken wordt bijna iedereen wel blij! Stel bij de supermarkt en/of bakwinkel een leuk bakpakket samen voor de pechvogels. Hebben ze iets lekkers om te smullen én een activiteit om de tijd mee door te komen. Vergeet niet om alle ingrediënten erbij te doen, aangezien ze waarschijnlijk geen boodschappen kunnen doen.

Opkikkertje

Laat de kinderen met groene verf een aantal vingerafdrukken op een wit kaartje maken. Zodra de verf droog is kan je de grote kikkerogen en poten erin tekenen. Vul vervolgens een potje met groene kikkersnoepjes en klaar is je opkikkertje. Kwaak!

Quarantaine saai? Niet met deze 50 activiteiten voor thuis >>


Fruitmand met een knipoog

Bij een ziekenboeg hoort een fruitmand! Wedden dat kinderen deze variant wel heel erg leuk vinden?! Vul een theedoos of muffinblik met verschillende soorten fruitsnoepjes. Aardbeien, bananen, perziken, kersen, watermeloen: er is van alles te vinden in het snoepvak. Inpakken maar en klaar is je fruitmand!Thuisbioscoop

Voorlopig mogen ze niet naar de bioscoop, maar thuis de nieuwste films kijken kan gelukkig wel. Bij de boekhandel of grotere supermarkten kan je een cadeaukaart voor Pathe Thuis of Netflix kopen. Online is ook de Picl cadeaubon te bestellen. Nu alleen nog heel veel popcorn, plus iets lekkers te drinken en klaar is je pakket!

Zonnetje in huis

Wie lang binnen moet blijven, kan wel iets zonnigs gebruiken! Struin de supermarkt, drogist en boekhandel af naar alleen maar gele producten. Denk aan bananen, gele zuurtjes, vla, Fanta, gele M&M’s, doucheschuim in een gele fles... Je kunt het zo gek maken als je wilt, als het maar geel is. Waarschijnlijk vinden jouw kids dit ook nog eens superleuk om samen te stellen.

Tip: print onze Kidsproof Kletspraat gesprekskaartjes uit en stop deze in het cadeaupakket. Alle tijd voor een goed gesprek!

Veel plezier met geven! Naar de website