De Top 10 Warme Chocolademelk adresjes

18 december 2018
Baby it's cold outside! Dus een mooi moment om tien leuke, bijzondere adresjes te tippen waar je fijn warme chocolademelk met slagroom kunt drinken!
Ook een idee! Thermoflesje met choco en bekers mee voor een winterse picknick!

Tip 1: Kascafé Hof van Twello
Een heerlijk plekje voor het hele gezin om een beker warme chocolademelk met een dikke dot slagroom te drinken. In het Kascafé kun je heerlijk relaxen en ook leuk, er is een overdekte zandbak!

Tip 2: Wenum Hoeve
Alleen geopend op donderdag en vrijdag, maar absoluut een aanrader als je kinderen hebt die van het boerenleven hebben! In de theeschenkerij drink je wat, kun je een wafel versieren en als je het lief vraagt mag je misschien wel even een kijkje nemen in de stal met leuke dieren! (p.s. de Wenum Hoeve is tussen Kerst en Oud-en-Nieuw jaar gesloten).

Tip 3: De Boskantine
Het Kabouterpad lopen en ervoor óf erna een lekkere warme chocolademelk! Loop dan binnen bij De Boskantine en plof neer op de fijne Chesterfieldbank omringd door speelgoed voor de kinderen.

Tip 4: Apeldoorns Koffiehuys
Okay, even eerlijk zijn.... je komt hier echt niet alleen voor warme chocolademelk! Er staan namelijk zoveel lekkere hapjes op de kaart dat je, als je niet oppast, tonnetje rond naar buiten rolt!

Tip 5: Brownies & DownieS
Midden in het centrum van Deventer vind je dit bijzondere lunchcafé. Jongens en meiden met een verstandelijke beperking serveren hier de lekkerste gerechtjes én warme chocolademelk met slagroom!

Tip 6: Brasserie Floor
Ons meest favoriete adresje. Floor ligt midden in de bossen van Epe, dus is iets verder rijden, maar dan kom je wel op een heel uniek en relaxt plekje. Strijk neer op een bank of neem een zitje bij een open haard! Kom maar door met die choco!

Tip 7: Korenmolen Vaasen
Chocolademelk drinken in een ouderwetse molen! Midden in het dorpje Vaassen staat de oude molen. Behalve dat je er lekker kunt eten en drinken is er op woensdag eigenlijk altijd een molenaar die de kids uitlegt hoe een molen werkt. Chocolademelk en gemalen graan dus! En fijn om te weten, sinds kort staan er ook pannenkoeken op de menukaart!

Tip 8: Central Park
Central Park is misschien wel de gezelligste huiskamer van Apeldoorn. Zo gezellig ingericht en lekker veel te spelen voor de kinderen. Kiezen jullie voor een gewone warme chocolademelk of voor de Soja Choco?

Tip 9: Het Genietcafé Zutphen
Het Genietcafé is een über kindervriendelijk adresje. Kom lekker spelen en geniet van al het lekkers (en biologische) wat dit café in Zutphen te bieden heeft!

Tip 10: De Ugchelse Berg
Wat boffen wij in Apeldoorn toch met alle bossen! Het Leesten is natuurlijk wel de echte bos-hotspot! Lekker gewandeld over de hei en gerend in het zand, dan staat er in Kiosk De Ugchelse Berg lekkere chocolademelk klaar!