Uitbreiding naar Deventer!

27 maart 2017
We gaan uitbreiden! Nóg meer gave Kidsproof-tips staan voor je klaar!
Een half jaar geleden lanceerden we de site Kidsproof Apeldoorn! En dat was heel tof, het was overweldigend hoeveel leuke reacties binnenkwamen.

Vanaf het begin werd de site vaker bezocht dan we ooit durfden te dromen. En nog steeds is het fantastisch om de leukste adresjes en uittips te spotten en met jullie te delen via Kidsproof.

En... het smaakt naar meer! Regelmatig ontdekken we aan de overkant van de IJssel, in Deventer en omgeving, ook mooie evenementen en fijne adresjes die we echt niet voor onszelf willen houden! En hoe gaaf om ook aan de ouders in Deventer een Kidsproof-site bieden.

Vandaar de beslissing om Kidsproof Apeldoorn uit te breiden naar Kidsproof Apeldoorn-Deventer. Dit betekent voor jullie als bezoekers nóg meer leuke adresjes. Struin alvast lekker rond op onze themapagina's vol met leuke en handige adresjes. En... laat het vooral weten als ik net dat ene adresje ben vergeten! Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie favoriete plekken.

P.s. wil je alleen zoeken tussen de tips in bijvoorbeeld Apeldoorn of Deventer? Dat kan ook, op elke overzichtspagina vind je filters en zo kun je filteren op deelgebied!

Veel plezier met de vernieuwde site!

Groetjes Annet
(mail je tips naar annet@kidsproof.nl)